Speltips: Juventus – Inter (9/12) Italien; Serie A

Juventus – Inter

Toppmatch ikväll mellan mitt älskade lag Inter och rivalerna Juventus. Juventus är ingen lek på hemmaplan, och det ska mycket till för att lyckas hämta poäng på Juventus Stadium. På 10 matcher hemma har Juventus 8 vinster. 1 oavgjord och 1 förlust. En sak som märkts i Juventus i år är att försvaret inte riktigt hållt samma klass som tidigare år efter att bonucci lämnade till Milan. Juventus har släppt in mål mot Spal, Benevento och tagit en förlust mot Lazio och det är inte ofta man ser denna på deras hemmaplan.

Ikväll ska man ta emot ett Inter som toppar tabellen och som är riktigt hungriga efter att stanna där. Man har en Mauro Icardi i högform. Mauro spottar in mål mot alla lag han möter och han har alltid älskat att göra mål mot Juventus. Borta eller hemma spelar ingen roll, Inter har inte förlorat på 21 matcher och har sin bästa form på 8 år, året där dom vann tripleten tilsammans med Mourinho. Senaste matchen Inter inte gjorde mål var mot Napoli. Inter lyckades där få med sig ett 0-0 resultat från Neapel. Om man bortser från denna matchen så måste du hela 26 matcher tillbaka för att hitta en match där Inter inte gjort mål.

Målrikt?

Juventus har nollat Inter i 3/5 av deras senaste hemmamatcher. Men som jag nämde ovanför så är Juventus försvar sämre i år. Och inter har en bättre form än någonsin. Jag tror inte på en Juventus seger ikväll och jag är väldigt positiv att jag som Interista får avsluta kvällen på ett bra sätt. Minst 1 poäng tror jag Inter drar med sig hem ikväll men jag väljer det säkra före det osäkra och spelar BLGM.

BLGM spelas till 1.76 och det anser jag vara alldeles för högt. Önskar alla lycka till vid rygg.

Icardi citerar: “I love to score goals against Juventus, as they are the rivals for Inter. It’s a classic fixture of Italian football against them. I scored alot past Juve both with Samp and the Nerazzurri.”

 

 

Tipsa om Speltips: Juventus – Inter (9/12) Italien; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades