Spelförslag: Jong PSV vs FC Den Bosch 5/11 “10 av 12 tillfällen till 1.83”

MATCHEN:

Ny vecka och vi lämnar förgående period med plus på kontot. Montpellier fick avsluta veckan med att göra första målet till 1.88 gånger pengarna.3-0 skrevs den slutsiffran till. Förhoppningsvis kan vi starta upp dagens spelförslag lika bra Jag har kollat in en match från Holländska andra ligan och den mellan Jong PSV och formtoppade FC den Bosh som kommer till spel inför den här matchen med 5 raka vinster där man dessutom har tagit 4 segrar på dom 5 senaste bortamatcherna.

Jong PSV har i den statistiken 3 vinster och 2 oavgjorda på sina 5 första hemma matcher men är mer ojämna på bortaplan där bara en seger,2 oavgjorda och 3 förluster har ägt rum.

 Nu till dagens spelförslag. Av Den Bosh 5 bortamatcher, med 8 mål framåt och 3 bakåt så har man inlett målskyttet hela 4 gånger i första halvlek.Totalt så har 10 mål fallit in, 3 mål har fallit in mellan 0-15 min , 4 mål har fallit mellan 15-30 minuter och 3 mål har fallit in mellan 30-45 minuter.

Slår man ut den statistiken med Jong PSV så är man betydligt bättre då PSV bara har lyckats inledda målskyttet en gång i första halvlek. Av Jongs totalt 11 spelade matcher den här säsongen så 7 av dom slutat med att motståndarna har gjort minst 1 mål i första halvlek. FC Den Bosch har gjort det i 10 av sina 12 första matcher,

Så med andra ord. Ett hemma lag som har släppt förbi sig ett mål i första halvlek i 7 av 11 tillfällen mot ett bortalag som har gjort mål i första halvlek vid 10 av 12 matcher gör att jag lägger dagens spel på att Den Bosch gör 1 mål i första halvlek till fina 1.83 gånger pengarna. Lycka till!

Mitt spreadsheet-Jorden runt

Tabell:
Jong PSV:

Läser man av tabellen längst ut till höger så kan man konstatera att man har släppt in minst 1 mål i första halvlek i 7 av 11 matcher den här säsongen.

FC Den Bosch:

FC Den Bosch har lyckats göra mål i första halvlek i 10 av sina 12 första matcher för säsongen. Oavsett 3 förluster så har även 2 av dom slutat med 1 mål framåt efter 45 minuter.

Inbördes möten:

2 av dom 3 senaste inbördes mötena har Den Bosch gjort mål i första halvleken mot Jong PSV.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ 10 av 12 matcher har FC Bosch gjort mål i första halvlek

✅  7 av 11 gånger har Jong PSV åkt på ett baklängesmål i första halvlek

⚠ 3 av 5 hemma matcher har Jong PSV hållit nollan.

Speltips: FC Den Bosch mål i första halvlek

Odds: 1.83

Spelstopp: 20.00

Spelbolag:10bet

Tipsa om Spelförslag: Jong PSV vs FC Den Bosch 5/11 “10 av 12 tillfällen till 1.83” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades