Spelförslag: Jong PSV vs FC Den Bosch 5/11 “10 av 12 tillfällen till 1.83”

MATCHEN:

Ny vecka och vi lämnar förgående period med plus på kontot. Montpellier fick avsluta veckan med att göra första målet till 1.88 gånger pengarna.3-0 skrevs den slutsiffran till. Förhoppningsvis kan vi starta upp dagens spelförslag lika bra Jag har kollat in en match från Holländska andra ligan och den mellan Jong PSV och formtoppade FC den Bosh som kommer till spel inför den här matchen med 5 raka vinster där man dessutom har tagit 4 segrar på dom 5 senaste bortamatcherna.

Jong PSV har i den statistiken 3 vinster och 2 oavgjorda på sina 5 första hemma matcher men är mer ojämna på bortaplan där bara en seger,2 oavgjorda och 3 förluster har ägt rum.

 Nu till dagens spelförslag. Av Den Bosh 5 bortamatcher, med 8 mål framåt och 3 bakåt så har man inlett målskyttet hela 4 gånger i första halvlek.Totalt så har 10 mål fallit in, 3 mål har fallit in mellan 0-15 min , 4 mål har fallit mellan 15-30 minuter och 3 mål har fallit in mellan 30-45 minuter.

Slår man ut den statistiken med Jong PSV så är man betydligt bättre då PSV bara har lyckats inledda målskyttet en gång i första halvlek. Av Jongs totalt 11 spelade matcher den här säsongen så 7 av dom slutat med att motståndarna har gjort minst 1 mål i första halvlek. FC Den Bosch har gjort det i 10 av sina 12 första matcher,

Så med andra ord. Ett hemma lag som har släppt förbi sig ett mål i första halvlek i 7 av 11 tillfällen mot ett bortalag som har gjort mål i första halvlek vid 10 av 12 matcher gör att jag lägger dagens spel på att Den Bosch gör 1 mål i första halvlek till fina 1.83 gånger pengarna. Lycka till!

Mitt spreadsheet-Jorden runt

Tabell:
Jong PSV:

Läser man av tabellen längst ut till höger så kan man konstatera att man har släppt in minst 1 mål i första halvlek i 7 av 11 matcher den här säsongen.

FC Den Bosch:

FC Den Bosch har lyckats göra mål i första halvlek i 10 av sina 12 första matcher för säsongen. Oavsett 3 förluster så har även 2 av dom slutat med 1 mål framåt efter 45 minuter.

Inbördes möten:

2 av dom 3 senaste inbördes mötena har Den Bosch gjort mål i första halvleken mot Jong PSV.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ 10 av 12 matcher har FC Bosch gjort mål i första halvlek

✅  7 av 11 gånger har Jong PSV åkt på ett baklängesmål i första halvlek

⚠ 3 av 5 hemma matcher har Jong PSV hållit nollan.

Speltips: FC Den Bosch mål i första halvlek

Odds: 1.83

Spelstopp: 20.00

Spelbolag:10bet

En tanke om “Spelförslag: Jong PSV vs FC Den Bosch 5/11 “10 av 12 tillfällen till 1.83”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.