Spelförslag: Jong FC Utrecht vs FC Den Bosch 3/12

MATCHEN:

Jong FC Utrecht mot Den Bosch och det är dags för “the Blue dragons” att spela igång veckan med ännu ett hämtat spelförslag från Holland. Denna gången går jag inte på idèn att man gör det första målet som vi spelat i dom tidigare spelförslagen jag rekat.

Linan är för låg för det, men att man vinner  första halvlek till 1.95 gånger pengarna går lika bra det. Går den in så har Den Bosch gett oss odds på 1.80. 1.80, 1.90 och en 75 procentlig utdelning efter 4 rekade matcher på detta laget. Ett pålitligt lag. Nu är det dags för en femte  gång och jag tycker att detta spelförslaget är värd sitt pris att syna.

Unibet erbjuder 1.90 gånger pengarna på att Den Bosch leder l i första halvlek. 10Bet står i 1.95 på samma lina. Känns som att valet är ganska givet eller hur? Det är två lag med 2 helt olika form. Hemmasvaga Jong FC Utrecht mot Den Bosch med 8 vinster och som dessutom är  obesegrade i dom 9 senaste  matcherna

Jag har valt att endast följa upp ett fåtal lag framöver och kommer inte reka något. Statistiken på det man rekat som inte har gått in är i mina ögon sett bara en tillfällighet. Tänker på  Jong PSV matchen. Om jag vet att Den Bosch har gjort mål i första halvlek i 11 av 14 matcher och en match inte gick vägen så talar ju statistiken för att små tillfälligheter avgör. Vilket det också gjorde när jag spelade mål i första halvlek men fick vänta tills andra halvlek. Statistik är inte allt men det hjälper till en hel del ibland.

 Läs hela reken så förstår du vad jag menar. Lycka till! Mitt spreadsheet-Jorden runt

Lagens 6 senaste matcher:

Ska man gå på en stora tabellen så ligger Utrecht sist med 9 inspelade poäng mot Den Bosch som ligger på samma poäng som serieledarna Go ahaed eagles. Den Bosch är ligans bästa bortalag med 6 vinster och 1 förlust och är laget med bäst form form just nu med 22 poäng på dom 8 senaste matcherna. Utrecht har 4 poäng på deras 8.

Jong FC Utrecht:

Jong FC Utrecht har släppt in minst 1 mål i dom 8 senaste matcherna och har över säsongen bara vunnit 2 matcher. Båda dessa vinster har dock kommit på hemmaplan. Ska du se till helheten så har Utrecht raden  W2D3L10 på sina 15  första ligamatcher vilket även har tagit dom till en sista plats med endast 9 inspelade poäng. Deras totala målskillnad skrivs till 18/38 där man hemma har gjort 10 av dom av och släppt in 15. Det gör att man snittar 2 baklängesmål per match. Ska bli intressant att se hur den defensiven  står emot Den Bosch offensiv idag. Speciellt när man har släppt in 2 mål eller fler i dom 8 senaste ligamatcherna.

FC Den Bosch:

Den Bosch har vunnit nästan alla sina bortamatcher den här säsongen och man är obsegrade i 9 raka liga matcher med 8 vinster och 1 oavgjort resultat. Man kommer med 4 raka bortavinster  mot ett betydligt bättre motstånd än Utrecht . Målskillnaden hemma som borta skiljer sig en hel del. Hemma står man på 14/12 och snittar 1,75 framåt och 1,50 bakåt. På bortaplan skrivs den  målskillnaden till 13/4. Nästan 2 mål framåt och knappt 0,5 mål bakåt. Fördelen med Den Bosch är att man tagit ledningen i 80 procent av alla sina matcher hittills.

Inbördes möten:

 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅  Jong FC Utrecht har 2 segrar på hela säsongen.

✅ Den Bosch är ligans bästa bortalag

⚠ Alltid en risk att spela halvtidsspel

Speltips: Den Bosch leder i halvtid

Odds: 1.95

Spelstopp: 20:00

Spelbolag:10bet

Tipsa om Spelförslag: Jong FC Utrecht vs FC Den Bosch 3/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades