Jeju Utd – Suwon Fotboll Korea Cupen 6/6

Match: Jeju Utd – Suwon

Speltips: Över 2.5 mål

Odds: 1.80

Spelstopp 12.00

Spelbolag: LeoVegas

Här kommer en lunchmacka serverad på guldfat! 

Cupen i Korea är hetare än aldrig förr, här möts 2 lag som inte funnits så länge. Hemmalaget är från -1982 och bortalaget -2003. Cupen betyder mkt i Korea och här används det torra krutet ! 

Kort fakta, hemmalaget har spelat över 2.5 mål linan i 5/7 senaste hemmamatcherna och de andra två slutade 1-1 och 2-0 så nära där med. 

Bortalaget har spelat över 2.5 mål i 5/7 senaste bortamatcherna, de sista två slutade 1-1 och 2-0 så även här nära att bli överspel. 

I inbördes möten så har 4/4 senaste passerat 2.5 linan med resultaten 3-4,2-4,2-2,1-2. Lagen möttes så nyligen som för 5v sedan och det mötet slutade 1-2. 

Detta är alltså 8-delsfinalen så det är vinna eller försvinna som gäller, och då brukar det bli gasen i botten i andra hl. 

Missa inte att det är tidig start och lycka till alla som ryggar ! 👊👊👊


Tipsa om Jeju Utd – Suwon Fotboll Korea Cupen 6/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades