Jacksonville Jaguars @Houston Texans (Amerikansk fotboll/NFL 10/9)

Jacksonville Jaguars @Houston Texans

Riktigt bra odds finns att hämta ikväll mellan dessa lag! Första matchen på säsongen för båda lagen och de alltid spänt och nerver på planen just första matchen de såg vi redan på matchen mellan Chiefs vs Patriots! Men det är det som är charmen med sporten!

De jag kommer gå på är historia och vad som har hänt i lagen under draftsen! Liksom Jacksonville Jaguars har haft det svårt mot Houston Texas sen 2014! Under dessa år som jag kollat och följt NFL så har Jaguars varit ett bottenlag som inte når till maximala pressen! Förra säsongen så förlorade de 13 matcher och vann 3 matcher medans Houston Texans som är ett betydligt bättre lag och deras statistik förra säsongen såg ut såhär: 7 vinster och 9 förluster! Just i NFL är detta riktigt bra för man kör 16 matcher var!

Jag kommer köra på matchodds för att jag vet att denna match ska bara Texans vinna oavsett vad och för att historian talar för sig själv! senaste matcherna var 2016 och de var 3 matcher, då vann texans alla 3/3 matcher! Dessutom har det inte hänt något speciellt med Jaguars för att de ska gå upp och slå Texans idag!

Speltips: Houston Texas -4,5
Odds: 1,76
Spelbolag: 10bet
Spelstopp:19:00


Tipsa om Jacksonville Jaguars @Houston Texans (Amerikansk fotboll/NFL 10/9) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades