Italien – Uruguay Friendly Fotboll 7/6

Match: Italien – Uruguay (Vänskapsmatch)

Speltips: 1a

Odds: 2.00

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: Expekt

Här tycker jag oddset är på tok för högt med tanke på formen på lagen.Det är 2 lag som har en offensiv av världsklass och tycker om att anfalla och hålla i bollen, men samtidigt har Italien ett försvar av världsklass och det har verkligen inte Uruguay.

Italien har vunnit 6/8 senaste och spelat 2st kryss, och dessa kryss kom mot Tyskland och Spanien som har försvar som är enormt mkt bättre än Uruguays. 

Uruguay har förlorat 4 raka matcher och helt ur form, speciellt defensivt. 

Man ska inte underskatta Uruguays anfall för de gör nästan alltid mål, de har faktiskt gjort mål i 8 raka matcher, men men men men, deras offensiv består av 2 personer och det är Suarez och Cavani. Suarez är skadad sedan tidigare och Cavani skada sig 13 min in i förra matchen så ingen av dom lär spela här. Det är som ni kan förstå ett ENORMT tapp offensivt för Uruguay. 

Jag såg Italien som små favoriter innan dessa nyheter och nu gör detta Italien till stora favoriter i mina ögon.

2.00 på raka 1an är ett fynd, för även när Italenarna vilar spelare så håller de ihop offensiven och defensiven. Otroligt imponerande. Sist slaktade de San Marino med 8-0 och då starta B eller C laget för Italien. 

Jag ser framför mig ett 1-0,2-0 resultat här och tvekar inte en sekund på att skicka in degen utan att se elvorna först.

Lycka till alla som ryggar och kom ihåg, det är helt upp till dig !

 


Tipsa om Italien – Uruguay Friendly Fotboll 7/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades