Speltips: Inter – Udinese (16/12) Italien; Serie A

Inter – Udinese

Motivationen är på topp ikväll för Inter, när dom ska försöka hålla sig på toppen av Serie A. Man har allt att spela för och möter ett bortasvagt udinese. Inter är fortfarande obesegrade efter 16 matcher in på säsongen och har 12 vinster och 4 oavgjorda. 3 av matcherna som spelats oavgjort har varit på bortaplan och mot lag som Juventus, Napoli och Bologna.

Jag tror Inter kommer anfalla i 90 minuter ikväll och efter att Spaletti satte sig på bänken så har man visat att man kan försvara längre upp på planen och undvika onödiga mål. Inter snittar 2.65 mål på hemmaplan och bara 0.63 insläppta. Förra mötet på hemmaplan var man riktigt vassa när man krossade Chievo med 5-0. Inter har även en Icardi som är i sin bästa form någonsin och är hungrig efter mål efter 0-0 i förra matchen mot Juventus. Icardi toppar skytteligan med 16 mål gjorda på 16 matcher.

Udinese har haft det lite tuffare i år, med bara 18 poäng på 15 matcher. Man har 6 vinster och 9 förluster och på bortaplan har man 2 vinster och 4 förluster. Udinese har förlorat dom senaste 2 matcherna mot Inter med mer än 2 mål, och med tanke på Inters form nu i jämförelse med förra året så vet jag inte riktigt hur det ska sluta annorlunda ikväll.

I normala fall tycker jag inte om att reka mitt eget lag, men statistiken och formen talar för sig själv ikväll och jag känner att denna matchen har väldigt stor sannorlighet att gå in, och till hela 1.96 i odds känns det absolut spelvärt.

Jag tror på en enformig historia där Inter anfaller hela matchen igenom. Mitt utgångstips för kvällen är 2-0 eller 3-1 till Inter.

Speltips: Inter -1.5

Odds: 1.96

Spelstopp: 15.00

Spelbolag: Leovegas (100% upp till 1000kr)

 

Tipsa om Speltips: Inter – Udinese (16/12) Italien; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades