Inför Söndag: Dagens Bank Allsvenskan 6/5

Dagens Bank och speltips på söndag kommer från vår kära Allsvenskan. Det är ett hett möte mellan Elfsborg och AIK som ska spelas och jag har hittat en vinnande svit som faktiskt suttit i 12 raka matcher och oddset är massiva 1.86 i skrivande stund på Bethard. Andra bolag ger just nu 1.76-1.80 men här skickas såklart pengarna in på Bethard som levererar ett mycket högre odds !

Dagens Bank: 

Nu är det tabell 12an Elfsborg som tar emot serieledande AIK. Här tror jag på en svängig matchbild mellan två lag som vet vart målet står när de möts. 
Elfsborg har floppat lite inledningsvis och har redan 4 st förluster efter sex matcher. Men efter den dåliga starten har målproduktionen kommit igång och idag är jag övertygad om att de petar in minst 1 mål igen. 
AIK har börjat urstarkt och leder ligan med 1 poäng före Hammarby som har en match mindre spelad. Offensiven är det absolut inte fel på och defensiven på hemmaplan är 100%ig. Men på bortaplan får inte AIK defensiven att stämma och detta ska utnyttjas. Två lag i bra målform med defensiva försvarsproblem, självklart spelar jag BLGM här till 1.86 !

Elfsborg: 

Laget har spelat 3st hemmamatcher såhär långt och har raden 0-1-2 med målskillnad 3-5. De har alltså snittat 1 mål framåt och 1.6 mål bakåt inför sin hemmapublik. 
1-2 förlust mot Malmö i premiären är inget att skämmas över men 0-1 mot Sirius får de verkligen skämmas för !
Därefter mötte de det förväntade topplagen Djurgården och spelade en grinig tillställning som slutade 2-2 här på Borås Arena.
Med 5st mål gjorda framåt på dom 3 senaste matcherna verkar Elfsborg hittat sitt anfallsspel och det lär behövas mot AIK.

AIK: 

Laget toppar alltså tabellen just nu och det är framför allt deras defensiv på hemmaplan som skapat poängen. 
4st matcher är spelade och de har resultaten 2-0,2-0,2-0,2-0. Men idag spelar de borta och där har de haft betydligt svårare att hålla ihop backlinjen. 
3st matcher på bortaplan och resultaten är 1-1 mot Malmö, 1-1 mot Örebro och senast 2-3 mot Sirius. Just 2-3 matchen mot Sirius tittade jag på själv och AIKs försvarsspel första halvlek var inte direkt imponerande. Efter sitt tidiga 0-1 så tog Sirius över fullständigt och AIK fick bara jaga boll. Sirius tryckte välförtjänt in 1-1 och senare 2-1 innan halvlek också. AIK kom ut som nytt lag och bytte in Stefanelli som gav effekt omgående. Den Argentinske måltjuven tryckte in 2 baljor i sitt inhopp och vände matchen till seger. Riktigt starkt mental andra halvlek av AIK !

Inbördes möten: 

En bild säger mer än 1000 ord sägs det så kolla här:


Japp ni ser rätt, 12 raka inbördes har slutat med BLGM och när Elfsborg är hemmalag blir det riktiga målfester.
2-2, 1-1, 3-2, 2-2, 1-2 är de 5 senaste på Borås Arena mellan dessa lag.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 Detta spel har suttit i 12 raka inbördes matcher, 12 raka !

 Elfsborg har spelat BLGM i 2/3 hemmamatcher och AIK i 3/3 bortamatcher i år.

 Lagen har mötts många många många gånger genom åren och kan varandra utantill. 

 Alla långa sviter har ett slut.

 AIK har en riktigt bra defensiv på hemmaplan och snart måste spelet sitta även på bortaplan. 

Lycka till om ni ryggar Dagens Bank !

Tipsa om Inför Söndag: Dagens Bank Allsvenskan 6/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades