Indonesien vs Puerto Rico Fotboll 13/6

Speltips: Hemmalaget över 1.5 mål

Odds: 1.69

Spelstopp: 16.30

Spelbolag: LeoVegas

Här har vi en vänskapslandskamp som nästan helt saknar info så spelet är aningen risky men den lilla statistik som finns talar för ett litet överodds. 

Enligt bolagen är oddsen för vinst till hemmalaget  1.70 mot 4.70 för bortalaget. Enligt dom råder det stor klasskillnad. 

Varför tror jag på hemmalaget då?

Indonesien är ett väldigt starkt hemmalag med raden 8-3-2 och målskillnad 27-12 senaste 13 matcherna. 

Puerto Rico är inte ett bra landslag och har bortaraden 2-2-10 och målskillnad 15-32 på 14 matcher. 

Som ni ser snittar Indonesien 2 mål framåt och Puerto Rico snittar 2 mål bakåt vilket är trevlig läsning för mitt spel. 

Anledningen till att jag inte spelar rak 1a till samma odds är att Indonesien ofta släpper in 1 mål och Puerto Rico ofta gör 1 mål. Alltså måste hemmalaget göra 2 mål iaf om raka 1an ska sitta. Med detta spel har jag en liten gardering för ett 2-2 resultat i denna avslappnade vänskapsmatch. 

Nu till det skumma, det finns inga inbördes möten mellan länderna, och trots att jag går 20 matcher bakåt för båda lagen hittar jag inte en enda match där de mött samma motstånd så det är jättesvårt att “räkna ut” vilket lag som är bäst. Vad spelbolagen har gått på när de sätter vinsterna till 1.70 mot 4.70 kan jag inte förstå. 2 lag som möter helt olika kvalité på motstånd är svårt att sia vinnare på. Men enligt historiken har Indonesien iaf en bättre målproduktion och därför spelar jag 1.5 mål ist för 1an. 

Jag tror denna match slutar 2-0,2-1

Lycka till om ni vågar rygga denna eftermiddagsmacka. -“Den som aldrig chansar får aldrig dricka champagne” -Ravand Roo


Tipsa om Indonesien vs Puerto Rico Fotboll 13/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades