Indianapolis Colts vs Denver Broncos 15/12

I söndags hade Colts ett jobb. Att inte släppa in en touchdown på övertid. Dom hade endast släppt en touchdown under ordinarie matchtid men det var tydligen för mycket begärt. Det slutade med att vi fick 2/3 istället för 3/3. Så nu är det dags att dom ger oss lite pengar tillbaka.

Indianapolis Colts

Colts möter alltså Denver Broncos på hemmaplan. Deras QB Jacoby Brissett har gjort det man kan förvänta sig av en backup QB den här säsongen. Han har satt 59,8% av sina passar, kastat elva touchdowns och sju interceptions. Om vi ser till hela Colts anfall så ligger dom i absoluta botten enligt DVOA. Jag tror att dom kommer få det tufft mot Broncos försvar som just nu är rankat som #1.

Denver Broncos

Broncos försvar har som sagt tagit ett steg upp och är rankat som nummer ett. Men det jag ser här också är att Broncos QB Trevor Siemian är fruktansvärt dålig på resande fot. Denver har förlorat samtliga sina borta matcher det här året. Åtta bortaförluster i rad om vi räknar in förra säsongen.

Så om jag ska sammanfatta mina tankar till ett speltips så är det att jag spelar på under 40,5 poäng. Jag tror att det kommer bli väldigt lite poäng i matchen och antagligen så vinner Colts rakt av. Colts RB Frank Gore kommer få göra grovjobbet på marken efter att Denvers försvar har återinfört en “No fly zone”. Mediokert anfall från Colts mot ett bra Denver försvar och ett mediokert försvar från Colts mot ett horribelt Broncos anfall. I mitt huvudet blir resultatet av den ekvationen lite poäng! För att backa upp med lite siffror så har Colts spelat under 9/11 senaste hemmamatcherna!

Lycka till vid rygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.