IK Frej – Syrianska FC (Sverige: Superettan 5/8)

Vi går till vårt kära land Sverige och kolla efter superettan och där hittar vi denna underbara match som är en bottenstrid mellan dessa lag! Senaste gången de mötes så slutade matchen med målfest och 4-2 blev slut resultatet till Syrianska FC efter Frej hade gjort första målet också! Chockade nog så var halvtid resultatet bara 0-1 till Frej. Dessa lag har alltid kär hårt mot varandra ochvi förväntar oss en målrik  match idag och kriget om vilket inte kommer hamna i botten av superettan. Jag väljer köra BLGM (båda lagen gör mål) på denna match för de brukar oftas vara så att antingen är det målfest bland bottenlag eller inga mål alls! Då kollar man statistiken  och de har inte gått en enda match mellan dessa lag som har slutat med att de inte blir mål åt båda sidorna utan såhär ser det ut istället.


Ja, som ni ser så har matcherna alltid slutat på BLGM och de kommer denna match också göra. Frej kommer ge allt och de kommer Syrianska också göra! Lite svårt och säga hur matchen kommer sluta men minst 1-1 lär vi få se.

Lycka till vid rygg.

Speltips: BLGM 


Odds: 1.66


Spelstopp: 18:00


Spelbolag: 10Bet 


Tipsa om IK Frej – Syrianska FC (Sverige: Superettan 5/8) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades