Spelförslag: Hyde United vs Warrington 11/9 “En godbit till 1.86”

MATCHEN:

Ibland behöver man cykla så långt ner i seriesystemet att man nästan tror att man är vilse. Men det är just vid vägens ände man stannar upp och tänker att jag har nog cyklat rätt ändå. Dagens spelförslag från England Northern Leauge och den mellan Hyde United och Warrington måste spelas på ett DNB till 1.86 på 10bet idag. Jag tror nämligen inte att jag är helt ute och cyklar med denna rek.

Kollar vi in Northern League lite närmare så har lagen spelat 6 matcher in på säsongen där Warrington har öppnat bäst och är med i toppen av tabellen. Det skiljer bara 2 poäng mellan dom och serieledarna Gainsborough på 13 poäng. Warrington har 11.

Det jag gillar med detta spelet är att på Warringtons 6 första matcher har man 3 vinster, 2 oavgjorda och bara en förlust. Den förlusten kom i premiären och man har sen dess följt upp med 5 raka matcher som obesegrade och har 2 raka vinster med 7-0 i målskillnad inför den här matchen. Lägg till att Warringtons målskillnad på dessa 6 matcher är 10/3 och att i deras bortaspel är man ännu obsegrade med målskillnaden 8-1. En oehört stabil inledning med andra ord.

Hyde United har även dom bara en förlust men har inte övertygat lika bra som Warrington har gjort och följde upp 2 raka förluster med ett oavgjort resultat. Även om nu lagen har möts 3 gånger och Hyde United har vunnit 2 av dom så har man inte möts i liga sammanhang. 2 gånger var i FA cup sammanhang och 1 spelades i tränings sammanhang för 2 år sedan. Ingen relevant statistik att ta del av direkt.

Jag tänker att lagens form, Warringtons tabell placering och att man har 8-1 i målskillnad på resande fot ska räcka för att spela ett DNB idag. Det värsta som kan hända att få pengarna tillbaka alternativt inse att man var helt ute och cyklade, Men jag tror inte det. Inte idag iallafall. Lycka till!

Mitt Spreadsheet 10.000 på 30 dagar.

Hyde United:

Warrington:

Inbördes möten:

Inga inbördes möten finns att rapportera i liga sammanhang mellan dessa 2 lagen.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Warrington är obsegrade i dom 5 senaste matcherna.

✅  Warringtons målskillnad på 8-1 på resande fot

⚠ Hyde United har 2 av 3 matcher mot Warrington

Speltips:  Warrington DNB

Odds: 1.86

Spelstopp: 20.45

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

 

Tipsa om Spelförslag: Hyde United vs Warrington 11/9 “En godbit till 1.86” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades