Hvidovre Fighters – Herning Blue Fox (28/11) Danmark; Metalligan

Hvidovre Fighters – Herning Blue Fox

Vi står inför en extrem klasskillnad i dagens match, vi är i Danmark där ligans bästa lag ska ta emot det absolut sämsta laget. Hvidore har inte vunnit en ända match av sina senaste 10 hemmamatcher och har bara vunnit 3/22 matcher, varav 1 var på förlängning. Nu ska man ta emot seriens bästa lag, både hemma och borta. Herning Blue Fox toppar tabellen med 16 vinster av 22 möjliga och snittar 4 mål gjorda per match. Hvidore som släpper in 4 mål per match ska alltså ta emot ettan som gör lika många. Sannorligheten känns stor att det blir ett eller två tidiga mål för Herning Blue Fox. Därför väljer jag att spela dom som vinnare i första perioden.

1.60 visar oddset på första perioden och det anser jag vara fint, 3/5 matcher har Hvidore förlorat första perioden och 3/5 matcher har Herning vunnit första perioden. Inga sjuk procent men nu är det ju trotsallt toppen mot botten.

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Hvidovre Fighters – Herning Blue Fox (28/11) Danmark; Metalligan till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades