Houston Texans @Cincinnati Bengals (Amerikansk Fotboll/NFL 15/09 NATTMATCH!!)

Houston Texans @Cincinnati Bengals

Båda lagen gjorde verkligen verkligen inte en bra match week 1 i NFL! Skandal för Texans speciellt att de t.o.m bytte ut sin QB mot en Rookie QB som enligt mig gjorde en mycket bättre match där han även fick in en TD! Skämmigt! Speciellt när hade ett sånt motstånd som de hade week 1. Kollar man på Bengals så gjorde de inte heller en bra match men de imponerade mer än Texans, speceillt nu när Adam Jones är tillbaka så kommer det vara en positiv inverkan på Bengals spel.

Det verkar som t.o.m att rookie QB kommer få spela idag också, så hur bra han kan playbooken är bara se. Dessutom är Texans försvar helt ute och cyklar, står på hällarna och kollar på när motståndaren gör TD! Riktigt uselt. Speceillt nu när dessutom Watt är småskadad och kommer inte vara fokuserad enligt mig

Jag tror bengals kommer köra på som vanligt och köra sitt medans Texans har lite frustrationer inom laget och lite dålig kemi just nu och därför väljer jag mitt spel också på att bengals kommer vinna med -3

lycka till vid rygg! Vi kommer vi hem denna vinst tillsammans,

Speltips: Bengals -3
odds: 1.6
spelbolag: 10bet
Speltid:02:25

 

Tipsa om Houston Texans @Cincinnati Bengals (Amerikansk Fotboll/NFL 15/09 NATTMATCH!!) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades