Hougang United vs Albirex Niigatas (LUNCH MATCH)

Speltips: Albirex Niigatas vinner första HL

Odds: 1.90

Spelstopp: 13:30

Spelbolag: Bet365

Units: 10

Denna kommer jag köra 10 units på! Fyfan vilket lag Albirex är! helt sjukt! BARA deras anfalls stjärna har gjort 16 mål på 12 matcher….förklarar det något? för bra för denna liga? Inte nog med det så har albirex totalt gjort 37 mål på 12 matcher! 37 st jävla mål på 12 matcher och släppt in endast 8 st mål, detta betyder att de är en för dålig liga för detta lag medans laget som de möter ligger 6.a i ligan och har gjort totalt 12mål och släppt in 14 men de har ju inte mött Albirex än. Hemma statistiken för Hougang är 5 mål och 5 insläppta medans borta statistiken för Albirex är 15 mål gjorda och 3 insläppta! Detta kommer bli mål kalas redan från första minuterna tror jag på! KOLLA STATISTIKEN SJÄLVA INNAN NI LÄGGER!

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Hougang United vs Albirex Niigatas (LUNCH MATCH) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades