Home Utd – Brunei DPMM (Singapore: Singapore cup 16/8) Kvartfinal drama

Dessa två lag som möter varandra i kvartsfinalen i Singapore cup kör i samma liga men de är stor klass skillnad mellan dessa två lag! Det jag menar är att borta laget Brunei DPMM har lyckas endast ta 4 poäng under 13 matcher och ligger nästsist i ligan med 1 poäng ifrån seriens sämsta lag! Medans Home Utd har gjort det mycket bättre ifrån sig, de ligger på 3de plats och har 30 poäng på 14 matcher. Ni ser själva vilken skillnad det är mellan dessa lag!

Men ska de har match igen fast i Singapore cup och senaste mötet blev 3-1 till Home Utd och de var på bortaplan dessutom! Denna gång är de på hemmaplan och de dags och lägga in 6de växeln och gasa för semifinalen! Senaste gången de mötes på Home Utd hemmaplan vari tabellen och då slutade matchen 9-3 till Home Utd! De är bara en stor skillnad mellans dessa två lag då Brunei Inte klarar av pressen Home Utd lägger på!

Detta odds tycker jag är något som bolagen bjuder på! Lycka till vid rygg så fortsätter vi med fina vinster

Speltips: Home Utd vinner första HL (Halvlek)

Odds: 1.70

Spelstopp: 13:30

Spelbolag: Leovegas


Tipsa om Home Utd – Brunei DPMM (Singapore: Singapore cup 16/8) Kvartfinal drama till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades