Spelförslag: Holstein Kiel II – ETSV Weiche Flensburg 9/9 “Obsegrad nykomling”

MATCHEN:

Gårdagens spelförslag satt utan några som helst problem. Synd bara att den glädjen ska delas med andra sidor som också hade  rekat samma match. Förhoppningsvis får man fira ostört idag av att klättra sig neråt i seriesystemet tills man gräver sig hela vägen ner till Tyskland och till den tyska Regionalliga Nord.

Där spelas en match idag mellan Holstein Kiel II och ETSV Weiche Flensburg och jag kan inte riktigt förstå varför oddset är så högt som 4 gånger pengarna på en Holstein Kiel seger eller ännu bättre. 1.76 på 1x. 

Holstein Kiel har gått obesegrade i dom 4 senaste liga matcherna och har totalt på dom 7 första liga matcherna 4 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust. 15/10 i målskillnad och en tabell placering som har tagit dom upp på en femte plats med 14 poäng och 4 poäng upp till serie ledarna Wolfsburg.

ETSV Weiche Flensburg står som favoriter att vinna den här matchen. Varför vet jag inte riktigt. Laget är förvisso jämsides med Holstein Kiel. Det skiljer bara 2 poäng mellan lagen. Men man har spelat mer ojämnare och har på sina 8 första liga matcher 3 vinster, 3 oavgjorda och 2 förluster. Ingen av dessa vinster har kommit på bortaplan där man på 4 försök har 2 oavgjorda resultat och 2 förluster.

I mitt tycket så ska inte ETSV Weiche Flensburg vara favoriter. Man möter en obesegrad nykomling på hemmaplan som har spelat en riktigt bra fotboll och även om nu ETSV Weiche Flensburg  toppade tabellen förra säsongen och spelade en lysande fotboll som tyvärr inte tog dom hela vägen upp i serie systemet så kan vi konstatera att man är ännu utan seger på bortaplan och då har man mött lag som för stunden är sämre än Holstein Kiel II. 1x spelas till 1.76 gånger pengarna, Lycka till!

Mitt Spreadsheet 10.000 på 30 dagar.

Holstein Kiel II:

Förutom sin tabellplacering och hur man har börjat säsongen så har Holstein Kiel gjort 2 mål eller fler i 6 av sina 7 första ligamatcher. Stor risk att man gör mål även idag med andra ord.

ETSV Weiche Flensburg:

Inbördes möten:

Inbördes möten som är så långt bak i tiden att man inte ens kan lägga nån större energi på det. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Holstein Kiel ll säsongs öppning där man vunnit 3 av 3 hemma matcher

✅  ETSV Weiche Flensburg borta statistik

⚠ SC Weiche-08 är obesegrade i sina senaste 4 matcher

Speltips:  Holstein Kiel II eller oavgjort

Odds: 1.76

Spelstopp: 15.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Holstein Kiel II – ETSV Weiche Flensburg 9/9 “Obsegrad nykomling” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades