Spelförslag: Holstein Kiel II – ETSV Weiche Flensburg 9/9 “Obsegrad nykomling”

MATCHEN:

Gårdagens spelförslag satt utan några som helst problem. Synd bara att den glädjen ska delas med andra sidor som också hade  rekat samma match. Förhoppningsvis får man fira ostört idag av att klättra sig neråt i seriesystemet tills man gräver sig hela vägen ner till Tyskland och till den tyska Regionalliga Nord.

Där spelas en match idag mellan Holstein Kiel II och ETSV Weiche Flensburg och jag kan inte riktigt förstå varför oddset är så högt som 4 gånger pengarna på en Holstein Kiel seger eller ännu bättre. 1.76 på 1x. 

Holstein Kiel har gått obesegrade i dom 4 senaste liga matcherna och har totalt på dom 7 första liga matcherna 4 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust. 15/10 i målskillnad och en tabell placering som har tagit dom upp på en femte plats med 14 poäng och 4 poäng upp till serie ledarna Wolfsburg.

ETSV Weiche Flensburg står som favoriter att vinna den här matchen. Varför vet jag inte riktigt. Laget är förvisso jämsides med Holstein Kiel. Det skiljer bara 2 poäng mellan lagen. Men man har spelat mer ojämnare och har på sina 8 första liga matcher 3 vinster, 3 oavgjorda och 2 förluster. Ingen av dessa vinster har kommit på bortaplan där man på 4 försök har 2 oavgjorda resultat och 2 förluster.

I mitt tycket så ska inte ETSV Weiche Flensburg vara favoriter. Man möter en obesegrad nykomling på hemmaplan som har spelat en riktigt bra fotboll och även om nu ETSV Weiche Flensburg  toppade tabellen förra säsongen och spelade en lysande fotboll som tyvärr inte tog dom hela vägen upp i serie systemet så kan vi konstatera att man är ännu utan seger på bortaplan och då har man mött lag som för stunden är sämre än Holstein Kiel II. 1x spelas till 1.76 gånger pengarna, Lycka till!

Mitt Spreadsheet 10.000 på 30 dagar.

Holstein Kiel II:

Förutom sin tabellplacering och hur man har börjat säsongen så har Holstein Kiel gjort 2 mål eller fler i 6 av sina 7 första ligamatcher. Stor risk att man gör mål även idag med andra ord.

ETSV Weiche Flensburg:

Inbördes möten:

Inbördes möten som är så långt bak i tiden att man inte ens kan lägga nån större energi på det. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Holstein Kiel ll säsongs öppning där man vunnit 3 av 3 hemma matcher

✅  ETSV Weiche Flensburg borta statistik

⚠ SC Weiche-08 är obesegrade i sina senaste 4 matcher

Speltips:  Holstein Kiel II eller oavgjort

Odds: 1.76

Spelstopp: 15.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.