Ingen har väl undgått att både sporten och världen är utslagen av Coronaviruset?! Människor strömmar in till sjukhusen och familjer sätts i karantän för att inte sprida smittan vidare och överleva denna tuffa period.
Vården går ut i media och berättar om sina arbetsförhållanden där handsprit, munskydd och handskar inte räcker till och börjar ta slut.
Här väljer många människor att bara titta på och hoppas att någon annan ska lösa problemen, men det kommer bara lösa sig om vi hjälps åt!
Nu har vi på 5Spades startat en insamling som håller på till söndag kväll.
Vill man bidra med en summa som jag sedan kommer åka och köpa skyddsutrustning för så swichar man till nummer 0734352688.
Bidragets storlek bestämmer du såklart själv och hittills har det kommit alla möjliga summor mellan 50 kr och upp till 1000 kr.
Vad den totala summan landar på kommer redovisas i våran Facebookgrupp och all swischhistorik kommer videofilmas så ingen kan misstänka något fuffens från våran sida.
Vården hjälper oss och våra nära och kära varje dag i kampen mot Coronaviruset, nu har du en chans att hjälpa dom så de får bättre förutsättningar, möjligheter och arbetsmiljö !
Alla pengar går oavkortat till detta ändamål och jag själv kommer handla in sakerna som sedan skänks bort.
Tillsammans kan vi göra skillnad 🙏
Swichnummer: 0734352688
Tack ❤️

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till