Helsingborg – BP Fotboll Allsvenskan 12/6

Speltips: Mål i båda halvlekarna

Odds: 1.69

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: LeoVegas

Här möts Superettans två målrikaste lag och samtidigt tabell 1an mot 2an. Ett möte med mkt prestige i !
På 11 matcher har Helsingborg gjort 21 mål framåt och BP 24 st. Alltså snittar båda lagen 2 mål / match offensivt.
Helsingborg har raden 4-2-0 på hemmaplan och BP har raden 3-1-1 på bortaplan. 
Helsingborg har spelat “båda lagen göra mål” i 6 raka matcher och 5 av dom har blivit minst 3 mål i vilket tyder på bra offensiv och kasst försvar.  
Form är dagsvara så vi tittar på de 3 senaste matcherna för båda lagen.
Helsingborgs hemma rad är: 2-2,3-2,3-1.
BPs borta rad är: 3-1, 1-2, 3-1
Ni ser att på slutet så har det blivit många målfester nu när lagen har spelat ihop sig ordentligt 11 matcher in i säsongen.
Jag kan inte se hur detta möte kan sluta 0-0 i någon av halvlekarna och spelar alltså över 0.5mål i varje halvlek. 
Det spelar ingen roll vilket av lagen som gör mål, bara det inte blir 0-0.
Lagen har bara möts 1 gång på 3 år och det var i svenska cupen för 4 månader sedan där BP vann med 3-0 och det blev mål i båda halvlekarna. 

Lycka till om ni ryggar och kom ihåg, det är endast upp till dig. 
Nu går vi för 6e i rad !

 

 

Tipsa om Helsingborg – BP Fotboll Allsvenskan 12/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades