Helgens Fynd: Stuttgart – Dortmund Bundesliga 20/10

Lördagens speltips hämtas från tyska Bundesliga och det är jumbon Stuttgart som tar emot serieledande Dortmund denna eftermiddag. Två lag som befinner sig helt på olika sidor av tabellen och självklart tar jag rygg på den gul-svarta maskinen som flyger fram just nu !

Speltips:

7 omgångar är spelade av säsongen, Dortmund har rivstartat och leder med 3 poäng före Leipzig medan Stuttgart har börjat sämst av alla lag och ligger sist på en 18e plats.
Stuttgart som förra säsongen hamnade på en fin 7e plats har väldiga problem denna säsong och försvaret håller inte tätt utan har snittat ca 2 insläppta per match. För Dortmund lever livet och de har gjort överlägset mest mål av alla lagen och står på mäktiga 23-8 efter sina 7 matcher och är enda obesegrade laget hittills. Efter att man lånat in Paco från Barcelona så har offensiven verkligen tagit fart och jag hoppas det fortsätter i denna match. Dortmund rak 2a synas till @1.85 på LeoVegas. 4 Unit läggs !

Stuttgart:

Laget ligger sist i tabellen med raden 1-2-4 och har målskillnaden 6-13, -7 och en hel del att jobba med.
Förra året var laget ett av de bästa hemmalagen och släppte utan tvekan in minst mål framför hemmafansen. 9 insläppta på 17 hemmamatcher är grymt bra och med det kom man 4a i “hemmatabellen”.
I år verkar det inte spelet stämma och inte blir det lättare nu när deras innermittfältare Dennis Aogo ser ut att missa ytterligare en match.

Han utgick skadad mot W.Bremen och spelade inte förra matchen alls mot Hannover. Ett stort tapp då han spelar både mittfältare och försvarare vilket har behövts sista matcherna. Stuttgart spelar normalt med en 4-1-2-1-2 uppställning med en diamant i mitten, detta komma passa Dortmund perfekt som anfaller mycket på kanterna och där kommer det finnas ytor. Missar Aogo matchen lär de dra ihop sig ännu mera i mitten och utgöra större fria ytor för killar som Larsen och Sancho på kanterna. Svår match att vänta för Stuttgart som troligen får koncentrera sig en hel del på försvar. 

Dortmund: 

Laget toppar ligan efter sina 7 matcher och är fortfarande obesegrade med raden 5-2-0 och målskillnad 23-8 ! 
Man bokstavligen flyger fram och även i CL har man dammat av lag som Club Brugge med 1-0 på bortaplan och 3-0 mot Monaco på hemmaplan. 
Det sprudlar energi om laget och i år ska de verkligen vara med i kampen om ligasegern efter förra årets pinsamma insats då dom slutade 4a. (29p efter Bayern som vann)  

Offensiven har lyft sig enorm sedan man lånade in Paco från Barcelona. Killen har inte startat en enda match men trots det leder han den tyska skytteligan på 6 mål och har gjort otroliga 10 mål på totalt 281 minuter som han spelat med Dortmund och spanska landslaget. Slår du ut dessa 281 min på en 90 min period så blir det 3.1, han har alltså gjort 10 mål på 3.1 stycken 90 minuters matcher !!!! 
Han är i hysterisk form och jag hoppas han får spela från start snart vilket han förtjänar ! 

Dortmund har CL match mot Atl.Madrid 4 dagar efter att denna match spelas. Detta tror jag inte kommer påverka någonting då det är tillräckligt många dagar för vila + att Dortmund har hemmaplan så man kan återhämta sig maximalt inför den matchen. Nu när man gjort ett 4 poängs försprång till Bayern som börjat svagare än vad de brukar så har jag svårt att tänka mig att man nonchalerar denna match !
Nä full fart gäller och man vill säkert döda matchen med en 2 måls ledning innan man ev byter ut någon stjärna. 

Tabellen: 

Lagens form sista 10 matcherna: 

Inbördes möten: 


Som ni ser så trivs Dortmund mot Stuttgart. På dom 10 senaste mötena har man raden 8-1-1 !

Saker somt alar FÖR och EMOT spelet: 

Dortmund har gjort 4x mera mål framåt än Stuttgart.

Stuttgart släpper in nästan 2 mål / match.

Stuttgart ser ut att sakna sin innermittfältare Dennis Aogo igen. 

Paco toppar skytteligan för Dortmund och gjort mål i alla matcher sedan han lånades in från Barcelona. 

Dortmund har vunnit 8/10 senaste inbördes mot Stuttgart. 

Dortmund har gjort otroligt 18 mål framåt på dom 4 senaste tävlingsmatcherna.

⚠️ Dortmund har CL match 4 dagar senare, finns matchen i tankarna ? Vart ligger fokuset ?

Lycka till om ni ryggar detta speltips !

Tipsa om Helgens Fynd: Stuttgart – Dortmund Bundesliga 20/10 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades