Spelförslag: Hearts vs Hibernian 31/10 ” Synar månadens sista spark till 1.82″

MATCHEN:

Jag är faktiskt riktigt nöjd över gårdags spelförslag, dels för att Havant and Waterlooville stod upp bra enligt förväntan och vann med 5-0 till fina 1.97 på över 2,5 mål men också att den ingick i ALL IN lappen där 4 av 5 singelspel satt. Den hade gett full jackpott om inte Boreham Wood på stopptid hade kvitterat. Men en bra analys på den jag var mest nervös över släppte den besvikelsen. Wrexham leda i halvtid till 2.50 gånger pengarna. Vi spinner vidare och kollar in dagens spelförslag. Synd att sluta när vi har medvind i seglet.

Har kollat in en match från Skottska Premier Leauge och den mellan Hearts och Hibernian. Ett obesegrat hemmalag mot ett bortastarkt Hibernian, som faktiskt är bättre just nu än Celtic i den statistiken. Min första tanke om den här matchen är att det kommer bli en målsnål historia. Jag får bara den magkänslan, vilket även stärker på den teorin  om man ska se att under 2,5 mål just nu ger 1.75 på Unibet. Ser dock inget spelvärde i den matchen då det lika gärna kan bli 2-1 eller 2-2, vilket jag dock inte tror då Hearts saknar Naismith

Däremot  så ser jag ett spelvärde i en Heart vinst och en gardering med ett DNB till generösa 1.82 gånger pengarna. Detta då man är obesegrade hemma med 4 vinster och en oavgjord med målskillnaden 9/3. MEN också för att man leder den skottska ligan i en majestätisk stil med 6 poäng till ner Celtic samt att man vunnit dom 2 senaste hemma matcherna mot Hibernian samt x:at dom 3 övriga. Och vill man så backa bandet så har inte Hibernian vunnit borta mot Hearts sedan 12e maj 2013. Det var 5 år sist.

Utan tveksamheter idag så blir dagens spelförslag att Heart tar hem det här, baserat på inbördes och form alternativt att man får med sig ett oavgjort resultat, TROTS Naismiths frånvaro för Hearts.Lycka till ni som ryggar!

Mitt spreadsheet-Jorden Runt:

Tabell:

Överraskande så leder hearts ligan efter 10 omgångar med 6 poäng före Celtic som normalt sett placeras på en första plats i den här ligan. Man är ett hemmastarkt lag där 13 av lagets 25 poäng har fallit in, medans Hibernian bara har spelat in 7 av sina 17 poäng på bortaplan. Offensivt är man 2 mål bättre än Hearts men defensivt är Hearts bättre då man bara släppt in 7 mål. Vill dock tillägga att 7 av Hearts 19 mål har gjorts av Naismith som saknas idag.

Hearts:

Sjukt nog så har Hearts släppt in 4 av lagets totalt 7 baklängesmål under matchens första 15 minuter. Dock så har man vunnit 80 procent av alla sina matcher hittills och man har gjort mål i 4 raka matcher. Som resultaten nedanför visar så har man bara förlorat 1 gång och kryssat 1 gång den här säsongen.

Hibernian:

Hibernian har gjort mål i alla 9 liga matcher men har ännu inte mött Hearts eller Celtic den här säsongen. nästan 70 procent av alla matcher har gått över 2,5 mål.

Inbördes möten:

Hemma på Tynecastle Stadium har inte hearts förlorat på 5 år mot Hibernian.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Hearts har inte förlorat hemma mot Hibernian på 5 år

✅ Hearts är obsegrade hemma och leder ligan med 6 poäng ner till Celtic

⚠ Naismith frånvaro för Hearts

Speltips:  Hearts DNB

Odds: 1.82

Spelstopp: 20:45

Spelbolag:10bet

Tipsa om Spelförslag: Hearts vs Hibernian 31/10 ” Synar månadens sista spark till 1.82″ till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades