Spelförslag: Havant & Waterlooville vs Maidenhead 30/10 “Här rullar bollen friskt till 1.83”

MATCHEN:

Jag är tillbaka i dom lägre divionerna som är lika attraktiva som ett el Classico derby i Spanien. Jag kallar detta spelförslag för Dagens drag och hänvisar till den omvända statistiken mellan dessa 2 lagen. Låt oss fördjupa oss ett snäpp med att kolla in potentialen mellan Havant & Waterlooville och Maidenhead United med avspark 20.45 ikväll.

Havant & Waterlooville är laget som spelar flest matcher över 2,5 mål på bortaplan medans Maidenhead United är laget som spelar flest matcher med samma lina på hemmaplan.

I den statistiken har Waterlooville spelat över 2,5 mål i 7 av 9 tillfällen. Maidenhead United har på hemmaplan gjort det i 6 av 9 matcher. Nu möts båda lagen där Maidenhead är bortalaget och Waterlooville är hemmalaget. Linan för att båda dessa lagen ska göra mål är satt till låga 1.68 gånger pengarna på Unibet. Det stärker isåfall på min teori om att denna matchen glider över 2,5 mål till 1.83 gånger pengarna, vilket även blir mitt spelförslag idag.

Trots att Havant & Waterlooville har förlorat 3 av dom 4 senaste matcherna med 1-0 så kommer Maidenhead United med 4 förluster och en vinst på sina 5 senaste. 4 av dom har slutat över 2,5 mål eller mer. Vad sägs om raden:

3-1, 0-3,0-2, 3-1 och 0-6.

I det stora hela så har båda lagen en bedrövlig målskillnad. Havant & Waterlooville 18/34 på 17 liga matcher, Maidenhead 20/32. Med den bedrövliga statistiken är man i stort sett jämnsides inför kvällens drabbning. Jag synar över 2,5 mål utan större invändningar idag. Kör hårt och lycka till!  Mitt spreadsheet-Jorden Runt:

Tabell:

Ligans sämsta försvar ställs mot varandra – 32 samt -34. ,Maidenhead har spelat över 1,5 mål i 75 procent av alla sina bortamatcher, Havant har gjort det i 72 procent av fallen. STOR risk att målen trillar in åt båda hållen idag.

Havant & Waterlooville:

Havant & Waterlooville har förlorat dom 4 senaste matcherna och har misslyckats med att vinna på 8 försök hittills. Man har släppt MINST 1 mål i dom 7 senaste hemma matcherna och ska man fin dra det lite så har det också skett i dom 15 senaste matcherna. Har mycket svårt att se hur denna matchen ska sluta mållös idag.

Maidenhead United:

Maidenhead United har tagit merparten av sina poäng på bortaplan. 70 procent av lagets totala mål produktion har fallit in under första halvlek. Man har en identisk rad som Havant med 4 raka förluster på slutet och har bara vunnit 2 av dom 8 senaste matcherna. På dessa 4 förluster har man släppt in 14 mål och gjort 1 framåt.

Inbördes möten:

En kusligt fin statistik mellan dom här 2 lagen när det gäller över och under spel. För att ligga relevant med tiden så har dom 3 senaste inbördes mötena gått över 2,5 mål och ska man kosta på sig lite historik så har 5 av dom 7 senaste spelen suttit med god marginal.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Maidenhead Uniteds 5 av 7 senaste matcher har gått över 2,5 mål med bred marginal.

✅ Maidenhead spelar flest matcher över 2,5 mål hemma, Waterlooville likaså på bortaplan.

⚠ Havant & Waterlooville 3 av 4 senaste matcher har slutat med en 1-0 förlust.

Speltips:  över 2,5 mål

Odds: 1.83

Spelstopp: 20.45

Tipsa om Spelförslag: Havant & Waterlooville vs Maidenhead 30/10 “Här rullar bollen friskt till 1.83” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades