Hartberg vs WSG Wattens (12/9) Obesegrade i 6 raka matcher

Ännu ett guldodds vi bjuds på idag och det är hämtat från Erste Liga i den österrikiska andra divionen. 2 lag som bara har mött varandra 2 gånger genom åren där man tog en varsin seger mot varandra. Den första i tennis siffror 5-6 till dagens hemmalag och den andra något mer dämpad till en 1-0 seger. Men det va förra året, och dagens säsong ser lagen ut att skilja sig åt ordentligt.

Hartberg har inte förlorat på sina 6 senaste matcher medans Wattens inte har vunnit på 6 matcher. Man har dessutom inte vunnit på sina 3 senaste bortamatcher.

Sett till ligan så ligger Hartberg på en andra plats efter 9 omgångar. Med 5 vinster, 3 oavgjorda och en förlust. 18/9 i målskillnad. Och dessutom en stabil hemma statistik där 3 av vinsterna har kommit , 2 stycken oavgjorda ingen förlust nollan intakt. Dessutom har 14 av lagets totala antal mål framåt kommit på deras hemmaplan. Det säger mig bara en sak att detta laget är väldigt hemmastarka medans Wattens inte är det. Varken hemma, borta eller totalt i ligan. Man ligger näst sist på en 9e plats och har släppt in lika många mål bakåt som Hartberg har gjort framåt och gjort lika mål framåt som Hartberg och har släppt in bakåt. Man står på 1 vinst och 3 förluster och 7 baklängesmål på 4 bortamatcher. Jag ser inte hur detta laget vinner sin match idag så jag synar ettan till fina 1.75

Spelförslag: Hartberg @1:75

Spelstopp: 18:30

bolag:Unibet

Tipsa om Hartberg vs WSG Wattens (12/9) Obesegrade i 6 raka matcher till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades