Spelförslag: Hansa Rostock vs Karlsruher SC 5/10

MATCHEN:

Jag hämtar hem dagens spelförslag från Tyskland och den mellan formstarka Karlsruher och 16 placerade Hansa Rostock. Formen talar för Karlsruher som dels leder ligan på samma poäng som Osnabruck och KFC Uerdinge men som också kommer till spel med 4 raka vinster och har sett till säsongen bara förlorat en gång. Karlsruher har raden 5-4-1 efter 10 spelade omgångar och har ännu inte förlorat på bortaplan. Dem raden skrivs till 3-2-0. 

Denna matchen spelas mellan 2 lag där Karlsruher var det bästa laget förra året och tog sig upp på en kvalplats till att spela i Bundesliga 2 men föll mot Aue i kvalet efter att ha spelat 0-0 hemma och sen fick se sig besegrade med 3-1 i returen.

Båda dessa lagen möttes förra året där där Hansa Rostock inte lyckades vinna nån av matcherna och faktum är att Hansa har inte vunnit mot Karlsruher på 9 år. Dom 5 senaste mötena har slutat med 2 vinster och 3 oavgjorda för bortalaget.

Hansa Rostock har börjat sin säsong trevande och ligger för närvarande på en 16e plats med 11 poäng. Man har raden 2-1-2 på hemmaplan och målskillnaden 8/12. Man släpper in merparten av sina mål på hemmaplan.

Med den statistiken och det faktum att man inte vunnit mot Karlsruhe på 9 år gör att jag synar dagens spelförslag med ett DNB till 2.02 på Karlsruher och får pengarna tillbaka om matchen allt förmodan skulle sluta oavgjort. Lycka till!

Tabell:

Karlsruher toppar tabellen tillsammans med 2 andra lag och är det laget som har bäst form för dagen. Man är ligans näst bästa bortalag och har ännu inte förlorat  med 3 vinster ,2 oavgjorda och målskillnaden 6/2. Hansa Rostocks hemmastatistik är 2 vinster,1 oavgjord och 2 förluster. Målskillnaden 8/12 där  12 av lagets totalt 18 insläppta mål har kommit på hemmaplan.

Hansa Rostock:

78% av Hansa Rostocks matcher har slutat med över 2,5 mål. Man har släppt in minst 2 mål i dom 4 senaste matcherna. Man har dessutom legat under i mer än hälften av alla sina matcher i halvtid.

Karlsruhe SC:

Karlsruher SC har vunnit sina 4 senaste matcher och är obsegrade i dom 5 senaste bortamatcherna. Man har gjort 2 mål eller mer i dom 3 senaste matcherna.

Inbördes möten:

Båda lagen möttes förra året där Karlruher vann bortamötet med 3-0 och spelade 0-0 i returen, Backar man bandet så har inte Hansa Rostock vunnit på 9 år mot Karlsruher.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Karlsruher har inte förlorat mot Hansa Rostock på 9 år.

✅ Karlsruher är obsegrade i 4 raka matcher.

⚠ Om det allt förmodan slutar med ett x

Speltips: Karlsruher SC DNB

Odds: 2.02

Spelstopp: 19.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.