Hämta hem din golden ticket biljett till dom 2 miljonerna som ska delas ut nästa vecka.

VI är 142 krigare som totalt gick in med 3600 kr var igår i det andra steget av 3,  och är nu bara ett steg ifrån att kunna råna bolagen på totalt 1,4 miljoner kronor tillsammans.

Vi har gjort det innan, stått enade och visat prov på krigarhjärta när vi lyckades hämta hem 570.000kr förra veckan  med en mindre arme än den vi är idag. vi är redan större och starkare än någonsin och redan nu planerar jag att sätta in den största armen någonsin på 250 krigare som ska följa sin ledare  mot det största slaget världen skådat i 5 spades historia. Över 2 miljoner kr om vi lyckas med det. Armen är stor men det finns alltid plats för fler krigare. Joina slaget och följ oss på facebook.

Tidernas största bolagsrån

Mitt Spreadsheet 15 september-15 oktober

Vi hörs nästa vecka el chapos!

 

Tipsa om Hämta hem din golden ticket biljett till dom 2 miljonerna som ska delas ut nästa vecka. till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades