Gresik – Persija Jakarta Fotboll Indonesien Liga 1 4/7

Speltips: Spel utan X, Persija Jakarta. (förklaring längre ner)

Odds: 1.95

Spelstopp: 10.00

Spelbolag: Expekt

Speltipset är att bortalaget ska vinna matchen, om den slutar X så får man insatsen tillbaka. (På andra spelbolag heter 
det Asian 0 Persija Jakarta)
Men i skrivande stund finns det bara på Expekt.

Vi har seriens näst sämsta lag på plats 17 hemma mot tabell 5an som kommer på besök.
Det är inte bara den enorma tabellskillnaden som talar för detta spel utan även för formen hos lagen.

Hemmalaget har 4 förluster och ett X sista 5 matcherna, medan bortalaget har 4 segrar och ett X. 

Hemmalaget har 1-1-3 och målskillnad 4-8 på hemmaplan.
Bortalaget har 3-0-2 och målskillnad 7-2 på bortaplan. (Seriens bästa bortalag)

Fler saker som talar för detta spel är att hemmalaget har 1 seger på sista 11 matcherna (9 av dom är förluster) medan bortalaget har spelat 6 raka utan torsk där de senaste 4 är bara segrar.
Vi kan alltså bara förlora insatsen om hemmalaget vinner, och de har alltså bara vunnit EN match denna säsong, och ska nu möta seriens bästa bortalag. 

Lycka till om ni ryggar !

Har ni inte Expekt sedan tidigare så regga er via vår länk och få en fin startbonus för nya medlemmar, sätt in 100kr och få ytterligare 500kr att spela för. (600kr totalt alltså) —--> Våra bonusar finns här om du klickar på denna länk. <——

Tipsa om Gresik &#8211; Persija Jakarta Fotboll Indonesien Liga 1 4/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades