Gremio – Bahia Fotboll Brasilien Serie A 13/6

Speltips: Mål i båda halvlekarna

Odds: 1.83

Spelstopp: 01.00

Spelbolag: LeoVegas

Här har vi en härlig nattmacka att se fram emot efter midnatt.
Vi har tabell 3an Gremio mot tabell 8an Bahia där båda lagen har en trevlig offensiv att förlita oss på i detta spel.
Gremio har raden 4-0-1 med målskillnad 15-7 på 5 matcher.
Bahia  har raden 3-0-2  med målskillnad 11-5 på 5 matcher.
Som ni ser så gör båda lagen i snitt över 2 mål framåt och släpper in 1 mål, så det är stor chans att det blir minst 1 mål i varje halvlek.
Räknar man med alla matcher så har hemmalaget gjort minst 2 mål framåt i 8/8 senaste matcherna.

Lycka till alla som ryggar och missa inte att den börjar redan kl 01.00.

Tipsa om Gremio – Bahia Fotboll Brasilien Serie A 13/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades