Granada 74 CF – Lorca Deportiva CF (30/10) Spanien; Laliga 2

Granada 74 CF – Lorca Deportiva CF

Idag väntar en match som på förhand känns riktigt fin. Granada som ligger på 7:e plats i tabellen ska ta emot Lorca som ligger på 21:e plats. Granada har spelat 5 raka matcher på hemmaplan utan förlust och i 3 av dom så har man fått med sig 3 pinnar. För 2 veckor sedan så tog Granada emot Lugo som toppar tabellen, då vann Granada med 2-0. Nu ska man ta emot 21:e platsen som har 6 raka förluster på bortaplan och verkligen ingen toppform direkt.

Jag ser helt klart denna matchen som en enkel etta, och 1.65 känner jag är allt för bra för att inte spela på. Jag spelar alltså på vinst till Granada och önskar er lycka till vid rygg!

Min spreadsheet hittar ni här:

Speltips: Granada vinst

Odds: 1.65

Spelstopp: 20.30

Spelbolag: Unibet

Tipsa om Granada 74 CF – Lorca Deportiva CF (30/10) Spanien; Laliga 2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades