Spelförslag: Gosport Borough vs Poole Town 16/10 “Måste syna målspel i den här matchen”

MATCHEN:

Jag har fiskat djupt idag, så djupt att jag hämtar hem dagens spelförslag från Southern Leauge Premier Division i England. Har man tagit sig så långt ner i seriesystemet så finns det bara en sak som gäller, Hämta 3 poäng och ta sig fort som fan därifrån. 

Gosport Borough mot Poole Town har alla förutsättningar  att bli en målfest då Gosport fullkomligt öser in mål samtidigt som man släpper in mer än vad man producerar. Deras målskillnad efter 10 omgångar är 19/23 där man på hemmaplan har 14/13.

Hemma publiken har alltså fått se laget släppa förbi sig 13 mål på 5 matcher och dessutom fått se 14 framåt. Det ger ett galet målsnitt på 2,80 mål framåt per match och 2.60 mål  insläppta bakåt. 

Intressant att ta med om Gosport är att alla deras hemma matcher har slutat över 2,5 mål, där även över 3,5 mål och 4,5 mål har gått över linan i 80 procent av alla gångerna. 

Poole Town är inte dåliga dom heller och har ett psykologiskt övertag med 2 av 2 vinster mot Gosport. Målskillnaden skrivs till 9-0. 

Kollar man in årets upplaga så ligger man före sina motståndare i tabellen på en 7e plats där man även har vunnit 3 av 4 bortamatcher. Deras målskillnad skrivs till 18/10 och man är alltså dubbelt så bra som Gosport på att hålla tätt bakåt. Likaså där står man sig bra med att 75 procent av dessa 4 bortamatcher har gått över 2,5 mål.

Det finns en hel del bra spel på den här matchen, Båda lagen gör mål 1,43, Över 2,5 mål, 1.50, Jag väljer att gå på att Poole Town gör över 1,5 mål till 1.87 då man än så länge har nollat Gosport i inbördes möten och för att man snittar minst 2 mål framåt. Både hemma som borta. Lycka till!

Tabell:

Intressant tabell då Gosport på en 13e plats endast ligger 4 poäng efter Poole Town med 3 vinster och förluster på hemmaplan. Poole Town har 3 vinster och en förlust på 4 bortaplan och har ligans bästa försvar med endast 10 insläppta mål på 10 matcher. På bortaplan har man bara släppt in 3 mål. Gosport har släppt förbi sig 13 av lagets 23 baklängesmål på hemmaplan och med det så har ligans tredje sämsta försvar.

Gosport Borough:

Gosport Borough har gjort mål i dom 8 senaste matcherna där laget har spelat totalt över 2,5 mål i 80 procent av alla sina matcher. Man kommer från 3 raka förluster där man även har släppt in 2 mål eller fler i 4 av dom 5 senaste matcherna.

Poole Town:

Inbördes möten:

Säsongen 2016/2017 möttes båda lagen där Gosport blev nollade i båda möterna. Total målskillnad 9-0 till Poole Town fördel.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ förra säsongens möten slutade 7-0 respektive 2-0 till Poole Town

✅ Gosport Borough målskillnad är bedrövlig. 19/23 på 10 matcher.

⚠  Allt kan hända i dom nedre divisonerna. Oavsett hur bra statistiken än må vara.

Speltips:  Poole Town över 1.5 mål

Odds: 1.87

Spelstopp: 20.45

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Gosport Borough vs Poole Town 16/10 “Måste syna målspel i den här matchen” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades