GENEVÈ SERVETTE HC- LAUSANNE HC 7/9 FINT VÄRDE TILL 2,10 GÅNGER PENGARNA

Tar mig en titt på hockey premiären i Schweitz och en liga man drog in x antal 1000 kr på i våras. Mötet mellan Genevè Servette HC och Laussane Hc ikväll klockan 19.45. 2 lag som floppade rejält i slutspelet och som båda åkte ut med 4-0 i matcher totalt. Dock väntad matchbild från Genevè Servette som fick det tuffast möjligaste motstånd i form av EV Sug som sedan tog sig hela vägen till finalen där man dock förlorade mot SC Bern med 4-2 i matcher.  Ny säsong och nya möjligheter och jag tror att hemmalagets fina försäsong och inbördes möten mot Laussane blir avgörande ikväll.

Man har 4 segrar på sina 6 matcher under försäsongen och det är inget att skämmas över att en av dom förlusterna kom mot suveräna CSKA Moska och och en övertids förlust med 3-2 mot EHC Biel. Annars har vinsterna radat upp sig vilket man kanske inte kan säga om Laussane som har förlorat 5 av sina 6 senaste matcher istället. Och mött dom lagen som Genevè har vunnit över.

Inbördes möten har Genevè Servette ett övertag då man vunnit av dom 6 senaste möterna varav dom 2 senaste  med 6-4 och 5-2. Det ska råda klass skillnad lagen emellan precis som i våras och jag går för en rak seger till hemmalaget idag till fina 2,10 gånger pengarna.

SPELTIPS:GENEVÈ SERVETTE HC

ODDS:2:10

SPELSTOPP: 19:45

SPELBOLAG: UNIBET

Tipsa om GENEVÈ SERVETTE HC- LAUSANNE HC 7/9 FINT VÄRDE TILL 2,10 GÅNGER PENGARNA till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades