16:00
Speltips
UK Horse Racing 15 februari 2019

Galopp: Sandown 16.00 (15.00 UK)

Ett lagom stort startfält (8), med två klara hästar som favoriter. Banan är graderad som Soft och det innebär att flera av de andra hästarna kan räknas bort. Det kommer stå mellan Rathlin Rose och vårt val Late Romantic.

Late Romantic har vilat 51 dagar och är i bra form, i perfekt slagläge för vinst idag. Utan vikttillägg på en mjuk bana och med den fart den här valacken har under hovarna, ser den bra ut för vårt spel.

Placerad i 3 tidigare lopp med samma förrutsättningar gör att vi tror på seger eller plats idag också. 3 mile är heller inga problem utan den här hästen klarar med lätthet av detta långa lopp. 

Loppet kommer delas upp i två olika grupper om vi tittar på tidigare fart. Late Romantic gillar att hålla till långt fram i fältet, placerar sig kanske som 2a eller 3a i gruppen. I så här långa lopp gäller det att vara smart och vara ekonomisk i början. Hästen har fin vinnarskalle och bevisad uthållighet.

Bank: 50 Units: 49 Units

Mitt spel: 1 Unit på Vinst

Rättad: Förlust -1 U

Alternativ spel: 2 Units på E/W

Rättad: Förlust -2 U

Tipsa om Galopp: Sandown 16.00 (15.00 UK) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
5.50 Late Romantic, Vinnare 1 Unit N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

15 februari 2019

MATCHTID: 16:00

Match: Late Romantic - Fältet
Spel: Late Romantic, Vinnare
Insats: 1 Unit

ODDS: 5.50

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades