Galatasaray – Kayserispor (Turkiet: Super Lig 14/8)

Äntligen så har andra ligor börjat! Engelska PL och sedan kommer spanska, tyska, italienska också börja snart men nog med det så har jag tagit mig till Turkiet och hittat denna match!

Många tycker attt man inte ska spela på första omgången i ligan men jag tycker att man ska göra det! Speciellt ett lag som Galatasaray och dess omständigheter! Galatasaray som har åkt ur Europa League har nu serien att fokusera på! Med första mötet hemma dessutom och möter nog tabellens sämsta lag skulle jag säga! Galatasaray som kommer bjuda på show framför sin vackra publik som står bakom Galatasaray oavsett förlust eller vinst! Denna seger är super viktigt då den är hemma och inget lag vill tappa poäng hemma och speciellt inte i början av säsongen och absolut inte i första matchen! 

Laget som gästas är Kayserispor som var nära på att åka ur Super lig förra året då de klarade sig med 2 poäng ifrån den jobbiga röda strecket! Med det sagt så är det inte i samma nivå som Top lagen i Turkiet! Som t.ex då Galatasaray, beskitas, Fenerbahce osv utan de hör hemma i andra ligan.

Ser bara ett alternativ till denna match och det är att Galatasaray vinner sin premiär match i ligan framför sin publik mot ett formsvagt lag, jag skulle säga 2-0,3-0 till Galatasaray.

Lycka till vid rygg, ibland så räcker det med magkänsla som jag brukar säga! Gå på magkänsla!!!!!

Speltips: Galatasaray

Odds: 1.55

Spelstopp: 20:45

Spelbolag: 10bet

Tipsa om Galatasaray – Kayserispor (Turkiet: Super Lig 14/8) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades