Fylde – Salford; ENGLAND: Vanarama National League 4/9

Grattis till alla som tog rygg på gårdagens match mellan Holstein Kiel och Magdeburg. Spelet satt långt inne men tillslut fixade Holstein en 2-1 seger och 1.90 gånger pengarna hämtades. Idag har jag fått gräva mig ännu djupare för att hitta någonting spelvärt. Det finns inte många matcher att välja mellan i dagsläget, men jag anser likaväl att jag hittat ett riktigt fint spel i Englands Vanarama National League. Matchen som jag tänkt dela som speltips idag kommer spelas mellan Fylde och Salford.

Fylde – Salford; ENGLAND: Vanarama National League 4/9

Fylde:

Fylde ligger på 3:e plats i tabellen och har på 8 spelade matcher tagit 4 vinster och 4 förluster. Man är alltså obesegrade såhär långt denna säsongen och på hemmaplan har man tagit 3 vinster och 1 oavgjord. Man har en extremt fin målskillnad på 9-2 på egen arena och 13-4 om man ser på totalen. Idag ska man möta ett lag som ligger i mitten av tabellen, Salford.

Salford:

Man ligger på 11:e plats i tabellen och har på sina 8 spelade matcher tagit 3 vinster, 3oavgjorda och 2 förluster. På bortaplan har man gjort sämre ifrån sig än hemma och på 4 spelade matcher 0 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster.

Inbördes möten:

Lagen har bara mötts två gånger tidigare och då vann faktiskt Salford det senaste mötet med 5-0 medans den andra matchen slutade 3-3. Jag väljer dock ändå att se Fylde som den stora favoriten i dagens match eftersom dom har mycket bättre form och är obesegrade i 10 raka matcher i ligan. Vänder man på det så har inte Salford vunnit en ända match på bortaplan heller detta året.

Jag tycker att 1.72 i odds (Draw no bet) på ett hemmalag som inte förlorat på 10 raka matcher i ligan är för högt mot ett lag som inte vunnit på sina första 4 bortamatcher denna säsongen.

Fylde (Draw no bet) spelas alltså till 1.72 och jag önslar alla lycka till vid rygg!

Tipsa om Fylde – Salford; ENGLAND: Vanarama National League 4/9 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades