Spelförslag: FSV Optik Rathenow vs Chemnitzer FC ” Sen lunchmacka, Start 13.30″

MATCHEN:

Gårdagens spelförslag satt som Bintang öl i handen och jag rullar vidare med dagens spelförslag från Tyskland. Detta är på förhand en match jag inte kan se hur bortalaget Chemnitzer FC kan förlora. Det är toppen mot botten där hemmalaget FSV Optik Rathenow är nykomlingar med 1 vinst, 1 oavgjord och 8 förluster på dom 10 första matcherna vilket har fört dom till en sista plats i Regionalliga Nordost.

Samtidigt som att Chemnitzer åkte ur sin divison i ligan över förra året. Kontrasterna mellan dessa 2 lagen är som natt och dag. Chemnitzer har nämligen inte förlorat 1 enda match hitills och står på 10 raka vinster med målskillnaden 25/9. Rathenows målskillnad 9/23 så ni förstår ju själva hur stora kontrasterna är mellan dessa 2 lagen.

En rak tvåa och asian -1 ger inga större pengar på denna matchen men jag har hittat ett annat spelförslag jag tycker känns mer passande. Asian -1,25 till 1.84 vilket innebär att om Chemnitzer vinner med 1 måls marginal så får vi halva insatsen tillbaka, vinner man med 2 mål så får vi hela vinsten. För detta är en match som bortalaget bara ska vinna sett till både målskillnad och form. Lycka till!

Tabell:

En mer övertygande tabell får man leta efter. Serieledare med maximal utdelning efter 10 matcher. Flest gjorda mål medans  Rathenow ligger sist i nästan allt. Man har 4 poäng där samtliga har kommit på hemmaplan mot mediokra lag, man har ligans nästa sämsta målproduktion med 9 mål framåt och 23 baklängesmål.

FSV Optik Rathenow:

FSV Optik Rathenow har förlorat sina 5 senaste matcher och har misslyckats med att vinna 9 av dom 10 senaste matcherna. Man har dessutom släppt in minst 1 mål i alla sina hemma matcher och 2 i dom 4 senaste hemma matcherna.

Chemnitzer FC:

Chemitzer har vunnit ALLA sina matcher och är som som sagt obesegrade både hemma som borta. Målskillnaden hemma ligger på 13/5 och borta ligger den på 12/4 vilket gör att man är lika effektiv vart man än spelar. Man har gjort första målet i 80 procetn av dessa 10 matcher där 28 procent av alla dessa mål har kommit dom första 15 minuterna under spelets gång. Lägg där till att man har i  mer än hälften av alla matcherna gått till halvtidsvila i ledning. Det oddset står för övrigt i 1.80 på Unibet just nu.

Inbördes möten:

Ingen inbördes statistik finns att ta del av då båda lagen kommer från 2 helt olika divisoner inför den här säsongen.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Chemnitzer målsnitt är 25/9 på dom 10 första matcherna

✅ Rathenow har målskillnaden 9/23 på sina 10.

⚠ Rathenow snittar nästan 1 mål per match vilken kan resultera i en uddamålsförlust.

Speltips:  Chemnitzer -1,25

Odds: 1.84

Spelstopp: 13.30

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: FSV Optik Rathenow vs Chemnitzer FC ” Sen lunchmacka, Start 13.30″ till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades