Spelförslag: FSV Optik Rathenow vs Chemnitzer FC ” Sen lunchmacka, Start 13.30″

MATCHEN:

Gårdagens spelförslag satt som Bintang öl i handen och jag rullar vidare med dagens spelförslag från Tyskland. Detta är på förhand en match jag inte kan se hur bortalaget Chemnitzer FC kan förlora. Det är toppen mot botten där hemmalaget FSV Optik Rathenow är nykomlingar med 1 vinst, 1 oavgjord och 8 förluster på dom 10 första matcherna vilket har fört dom till en sista plats i Regionalliga Nordost.

Samtidigt som att Chemnitzer åkte ur sin divison i ligan över förra året. Kontrasterna mellan dessa 2 lagen är som natt och dag. Chemnitzer har nämligen inte förlorat 1 enda match hitills och står på 10 raka vinster med målskillnaden 25/9. Rathenows målskillnad 9/23 så ni förstår ju själva hur stora kontrasterna är mellan dessa 2 lagen.

En rak tvåa och asian -1 ger inga större pengar på denna matchen men jag har hittat ett annat spelförslag jag tycker känns mer passande. Asian -1,25 till 1.84 vilket innebär att om Chemnitzer vinner med 1 måls marginal så får vi halva insatsen tillbaka, vinner man med 2 mål så får vi hela vinsten. För detta är en match som bortalaget bara ska vinna sett till både målskillnad och form. Lycka till!

Tabell:

En mer övertygande tabell får man leta efter. Serieledare med maximal utdelning efter 10 matcher. Flest gjorda mål medans  Rathenow ligger sist i nästan allt. Man har 4 poäng där samtliga har kommit på hemmaplan mot mediokra lag, man har ligans nästa sämsta målproduktion med 9 mål framåt och 23 baklängesmål.

FSV Optik Rathenow:

FSV Optik Rathenow har förlorat sina 5 senaste matcher och har misslyckats med att vinna 9 av dom 10 senaste matcherna. Man har dessutom släppt in minst 1 mål i alla sina hemma matcher och 2 i dom 4 senaste hemma matcherna.

Chemnitzer FC:

Chemitzer har vunnit ALLA sina matcher och är som som sagt obesegrade både hemma som borta. Målskillnaden hemma ligger på 13/5 och borta ligger den på 12/4 vilket gör att man är lika effektiv vart man än spelar. Man har gjort första målet i 80 procetn av dessa 10 matcher där 28 procent av alla dessa mål har kommit dom första 15 minuterna under spelets gång. Lägg där till att man har i  mer än hälften av alla matcherna gått till halvtidsvila i ledning. Det oddset står för övrigt i 1.80 på Unibet just nu.

Inbördes möten:

Ingen inbördes statistik finns att ta del av då båda lagen kommer från 2 helt olika divisoner inför den här säsongen.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Chemnitzer målsnitt är 25/9 på dom 10 första matcherna

✅ Rathenow har målskillnaden 9/23 på sina 10.

⚠ Rathenow snittar nästan 1 mål per match vilken kan resultera i en uddamålsförlust.

Speltips:  Chemnitzer -1,25

Odds: 1.84

Spelstopp: 13.30

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.