Spelförslag: FC Fredericia vs Viborg FF 25/10 “Ett överspel till 1.78 spelas”

MATCHEN:

Det blev en trött match igår och inte mycket gick vägen för oss, men ibland ska man ha såna dagar också, det ända man kan göra är att bita ihop och blicka framåt. Siffrorna visar fortfarande plus när vi nu går in i slutet på Oktober vilket är positivt för alla som har ryggat hittills. 

Idag har jag tagit mig till dom Nordiska länderna för att kolla in en match i Danmark med avspark 18.30 ikväll. Normalt så rekar jag inte matcher från varken Danmark, Norge, Sverige eller Finland men denna är ett undantag då jag ser ett riktigt fint spelvärde i att denna matchen går över 2,5 mål. Just nu 1.78 på Unibet.

Det är ett topp match i den danska andra divisonen men kollar man in båda lagens offensiv så ser det onekligen väldigt bra ut.

Fredericia har gjort 25 mål på 13 matcher och släppt in 13, Viborg har gjort 28 mål och släppt in 15 på sina 13 första matcher. Tillsammans har båda dessa lagen spelat 18 av 26 matcher över 2,5 mål. Fredericia har gjort det i 10 av 13 gånger och Viborg har gjort det 8 gånger varav 4 gånger har skett på bortaplan.

Lägg där till att mer än hälften av alla Fredericias hemma matcher slutar över denna lina medans Viborg har gjort det i 80 procent av sina bortamatcher.

Utgår vi från den statistiken samt inbördes möten där 3 av 4 matcher förra säsongen gick över 2,5 mål så tror jag absolut att det kan göra det igen. Jag synar över 2,5 mål till fina 1.78 gånger pengarna. Lycka till!

Tabell:

FC Fredericia:

Långt över hälften av alla Fredericias mål har kommit på bortaplan.I den statistiken har man spelat över 2,5 mål i 90 procent av alla deras matcher medans hemma ligger den statistiken på 70 procent. I dom 5 senaste matcherna har man gjort 2 mål eller fler i 4 av dom.

Viborg FF:

8 av dom 9 senaste matcherna för Viborg FF har gått över 2,5 mål. Man är dessutom obesegrade i 11 raka matcher där man har gjort 2 mål eller fler i nästan samtliga av dom. Man har gjort mål i över 80 procent av alla sina borta matcher. 62 procent av alla deras matcher slutar över 2,5 mål och 54 procent av dom slutar över 3,5 mål.

Inbördes möten:

6 av dom 7 senaste matcherna har gått över 2,5 mål där 3 av dom 4 inbördes mötena från säsongen 2017/2018 gick över den linan.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ 4 av 5 bortamatcher för Viborg har gått över 2,5 mål

✅ Fredericia har spelat 10 av 13 matcher över 2,5 mål

⚠ Toppmöte

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 1.78

Spelstopp: 18.30

Tipsa om Spelförslag: FC Fredericia vs Viborg FF 25/10 “Ett överspel till 1.78 spelas” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades