FOTBOLL/VITRYSSLAND/PREMIER LEAUGE/ 6/8 LIKA OLOGISKT SOM LOGISKT

Lika ologiskt som logiskt ibland. Lika förvånad blir man när det väl händer. Och lika ointressant som den vitryska ligan är för mig, lika ointressant är den för er. Men vi ska inte måla fan på väggen. Oddsen har överraskat oss förut. Först Sligo Rovers för nån vecka sen som fick in en boll mot tabelltoppen, och nu senast FK Zalgiris som bjöd oss på ett 2.60 odds när man gjorde samma sak.

Nu går vi för 3e gången gillt och kollar in matchen FC Minsk- BATE Borisov som är så intressant i den bemärkelsen att FC Minsk har inte vunnit på dom 14 senaste försöken mot dom.Man har dessutom spelat 5 raka hemma matcher utan att vinna. Så frågan är enkel. Vinner FC Minsk hemma idag? Nej det gör man inte. Hur dåligt lag man än är så vinner man inte idag. Kan man göra mål idag? Jag tror faktiskt man kan det lika mycket som jag tror att det ologiska ibland blir logiskt. Sett till dom 6 senaste möterna så har faktiskt 4 av dom slutat med att båda lagen gör mål. 2 möten 2017. 1-0 förlust och en 2-1 förlust innan dess. Trots att FC Minsk har spelat 4 raka 0-0 matcher hemma så tror jag att förbannelsen bryts ikväll. Så dåligt kan man inte spela boll i vitryssland. Oavsett hur dålig ligan än må vara.

SPELTIPS: FC MINSK ÖVER 0.5 MÅL

ODDS:198

SPELSTOPP:17:30

SPELBOLAG: UNIBET

 

Tipsa om FOTBOLL/VITRYSSLAND/PREMIER LEAUGE/ 6/8 LIKA OLOGISKT SOM LOGISKT till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades