FOTBOLL/VITRYSSLAND/PREMIER LEAUGE 25/6 ETT SANSLÖST ODDS

Tänk att man ska bara behöva ta sig europa runt och hitta ett odds som för mig är helt obegripligt bra till att inte kunna Ignorera det.FC Gorodeja hemma mot Dinamo Brest . Dessa 2 lagen möttes 2 gånger förra året och båda slutade 1-1.

Kanske ligger krysset närmast till hands även denna gång men jag tror faktiskt inte det sett till FC Gorodejas säsongsspel den här säsongen.

4 hemma vinster 3 oavgjorda och en förlust  10/8 i målsklillnad, Det ger ett snitt på 1.25 mål per match vilket även statistiken visar när man gjort mål i 6 av sina 8 hemmamatcher. Oavsett vinst förlust eller oavgjort.

Man går alltså in som favoriter i den här matchen med en skadefri trupp till det otroliga oddset 2.45 när man nu möter ett Dinamo Brest som på sina 7 spelade bortamatcher ännu inte har vunnit och står på 0 i antalet 3 poäng. Man har spelat oavgjort 3 gånger och förlorat 4 av dom. Men jag har svårt att dom ända 2 möterna lagen emellan  2016 kommer gå samma väg och sluta oavgjort även en tredje gång. Dels för att 10 av Gordejas totalt 11 mål denna säsongen har kommit på hemmaplan och för det andra så kommer Dinamo Brest med mindre smickrande siffror där man släppt in 12 mål bakåt och bara gjort 5 framåt.

Jag väljer seger för detta hemmalag till den fina oddset 2.60 och kör ett utgångstips på vinst med 2-1

Tipsa om FOTBOLL/VITRYSSLAND/PREMIER LEAUGE 25/6 ETT SANSLÖST ODDS till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades