FOTBOLL/VITRYSSLAND/PREMIER LEAUGE 24/6 HÅLLER FAVORITERNA?

Ja gör dom egentligen det? Oddset på 2.10 bevisar att man återigen förväntas göra sitt jobb och vinna även denna match. Det gört man säkert men man möter ett motstånd som inte är så dåligt som tabellen visar. Man ligger på en 6e plats i ligan. 5 vinster 6 oavgjorda och en oavgjord och 2 förluster på sina 13 matcher. Lagen blandar och ger och ser man till Torpedos totala poängskörd så har man faktiskt gjort 14 mål framåt och bara släppt in 11. Man kan jämföra det med solitorsk mål maskineri på 19 gjorda mål och bara 6 insläppta.

Men oddset på en bortavinst övertygar mig lite mycket som att studera in båda lagens hemma statistik respektive bortastatisk.

Torpedo har vunnit 4 av sina 7 hemma matcher på ett övertygande sätt där 11 av deras 14 gjorda mål har kommit på hemmaplan och bara 3 av deras 11 baklängesmål har släppts förbi.

Solitorsk ligger nästan på samma statistik. Ända skillnaden är att man har vunnit en match mer på resande fot. Gjort 9 mål framåt och släppt in 4 av dom. Så på resande fot är man inte lika övertygande som

på hemmaplan. Man har släppt in 4 av sina 6 baklängesmål på bortaplan och det bevisar som så många gånger förut att vissa lag har sin styrka på hemmaplan och gör det man måste på bortaplan med nöd och näppe ibland. Men ser man till båda lagens 7 senaste matcher och torpedos hemmaplan så har har dom gjort mål i 6 av dom. Och ser man till Solitorsks 7 senaste bortamatcher så har även dom gjort mål 6 av dom.

Jag sätter inte mitt favoritskapet till Solitorsk idag men jag ser ett fantastiskt bra odds och en chans till fina pengar till att båda lagen gör mål till fina 1.85. Mitt utgångstips blir 1-1 idag

 

Tipsa om FOTBOLL/VITRYSSLAND/PREMIER LEAUGE 24/6 HÅLLER FAVORITERNA? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades