FOTBOLL/VITRYSSLAND/PREMIER LEAUGE 15/6 MÅL ÅT BÅDA HÅLLEN

Det finns egentligen bara 2 lag man känner till från denna liga och det BATE Borisov och Dinamo Minsk från olika cup sammanhang. Men jag har fastnat för 2 lag i denna omgång där jag anser att oddset på en bortavinst för SFC Slutsk är alldeles för högt till 2.40. Dels ligger man på en 4e plats i ligan efter 11 spelade omgångar med 6 vinster och 14/7 i målskillnad.För det andra så har hemmalaget fått se sig besegrade av detta lag i dom 3 senaste inbördes möterna med 3-0, 2-0 och 4-0. SFC Slutsk har gjort mål i samtliga av sina 6 bortamatcher i år. trots 3 vinster en oavgjord och 2 förluster så har man varit effektiva med att hitta målet lika ofta som man vid 5 tillfällen har släppt in mål bakåt. 1-0, 1-2 1-0 0-0, 1-2 och 2-1.

Hemmalaget då? Krumkachy Minsk. På en 12 plats i ligan men är ett av dom 3 lagen i ligan som nästan har gjort lika mål framåt som bakåt. 12/15 på sina 11 spelade matcher, varav 7/7 är gjorda på hemmaplan. Man har alltså gjort mål i 5 av sina 6 matcher med ett målsnitt på 2.33 vilket är enkelt att räkna ut sett till deras resultat. 1-0, 1-1,2-3, 0-2 1-1 2-0. I snitt 2 mål per match.

Favoritskapet borde ligga på SFC Slutsk sett till historiken och dagens tabell läge. Att båda lagen gör mål spelas till 1.71 gånger pengarna

Tipsa om FOTBOLL/VITRYSSLAND/PREMIER LEAUGE 15/6 MÅL ÅT BÅDA HÅLLEN till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades