FOTBOLL/SYDKOREA/K-LEAUGE VINST IGEN? 21/6 TIDIG MATCH 12.00

Vi håller kvar el toro i sydkorea och tar oss med söderut i en match jag ser en klar fördel till hemmlaget Ulsan Hyndai Fc och deras 83 procent winning strike på deras 6 senaste matcher jämfört med Jeju Uniteds  33 procent på lika många matcher. Ingen av dessa lagen är dåliga. Ulsan på en 2a andra plats i ligan och Jeju på en fjärde. Ända som skiljer dessa 2 lagen åt är egentligen deras målskillnad och deras inbördes möten. 14/16 i målskillnad på Ulsan och 25/13 på Jeju. Men lägg till att Jeju bara gjort 9 av dessa på bortaplan och 16 av dom på hemmaplan där man är det starkarte laget sett till säsongen..

Ulsan har sin plats i rampljuset på hemmaplan med sina 4 segrar på 7 matcher och där man också har bevisat att 7 av sina 14 mål har gjorts i 5 av sina 7 spelade matcher där man har släppt in 4 av sina 16 på där man vunnit med 2-1 osv.

Jag sätter Ulssan som en vinnare idag då man är ett bättre hemmalag än vad Jeju är på bortplan och ser ett fint värde på 2.40 att dom vinner denna matchen

Tipsa om FOTBOLL/SYDKOREA/K-LEAUGE VINST IGEN? 21/6 TIDIG MATCH 12.00 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades