FOTBOLL/SYDKOREA/K-LEAUGE 28/6 1X2 SPELAS TIDIG MATCH

Oturen att ständigt falla på mållinjen vissa dagar verkar aldrig ta slut. Så nära varenda gång att vissa dagar tappar man motivationen fullständigt. Lika omitiverad som nån känner sig att gå till jobbet en måndag morgon. Idag tänker jag bara reka en match och jag kommer lägga mer energi än vanligt på denna matchen, det är verkligen en otroligt bra möjlighet till att ta revanch för 2 sina 2 tappade spel igår.

Gangwon hemma mot Gwangju FC och en rak etta på en hemmalag vinst 1.90.

6an mot 11 känns som att det lika gärna kan bli en klassisk match där man ännu en gång höjer på ögonbrynen om Gwangju lyckas  skrälla och dra ner byxorna på oss. Men jag tror inte att dom gör det idag av följande anledningar.

Gwangsju FC är så dåliga i ligan och bär titeln som det sämsta bortalaget av samtliga lag i ligan att den här matchen vinner man inte. 7 matcher. 3 oavgjorda 4 förluster och 4/13 i målklillnad.  Mot ett hemmalag som har vunnit 7 av 16 matcher i år och bär en målskillnad på 26/26. Man bär ett målsnitt på 1.63 mål per match och har gjort mål i 15 av sina 16 spelade matcher. I 13 av dessa 16 serie matcher har detta hemmalag spelat matcher över 2.5 mål. Jag har väldigt svårt att se att ligans sämsta bortlag håller ner den statistiken idag och jag lägger en rak etta på Gangwon vinner och man gör det till fina 1.90.

 

Tipsa om FOTBOLL/SYDKOREA/K-LEAUGE 28/6 1X2 SPELAS TIDIG MATCH till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades