FOTBOLL/SVERIGE/SUPERTTAN 26/6 DALKURD AVGÖR TIDIGT

Jag finner ingen logik i fotboll ibland. Oavsett om jag besöker Norge. Brasilien eller lägger en slant på att IK Frej åtminstonde kan stå upp mot Gais och göra iallafall 1 mål där man 2 veckor tidigare kunde göra 2 och slå Falkenberg. Mer svårläkt måste det vara att lägga en större summa på Vasco Da Gama att göra mer en 1 mål till med  67 minuter kvar på klockan och 7 tilläggs minuter Men det är historia idag

Nu tar vi oss till Sverige och en match som på pappret redan är avgjord innan matchen än har börjat.

Dalkurd- Norrby. Vad har Norrby att hämta här mer en förlust. Ingenting, Dalkurd på en fantastisk stabil andra plats i ligan och en otrolig hemma statistik med 5 vinster 2 oavgjorda 0 förluster och otroliga 17/1 i målskillnad. Vi tar det igen. 17/1 i målskillnad och sanslösa 2.43 i målsnitt per match. Bäst i hela superettan.

Och här ska alltså Norrby  med 5-13 i målskillnad och näst sist i bortalagsstatistiken spela som att dom gick ut som att det skulle vara en VM final. Nej man har varken spelarna eller offensiven till det och jag går på Dalkurds  målsnitt på 2,43 och att man vinner denna matchen. Utgångstips på 3-1 och spel på över 2.5 mål spelas på hemmalaget till fina 2.18 ggr pengarna

 

 

 

 

Tipsa om FOTBOLL/SVERIGE/SUPERTTAN 26/6 DALKURD AVGÖR TIDIGT till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades