FOTBOLL/SVERIGE/SUPERTETTAN 25/6 BÅDA GÅR FÖR MÅL

Och jag baserar detta på hemmalaget äntligen har hittat målet både mot Gefle, brommapojkarna  örgryte och deras största skrällvinst hittills när man slog Falkenberg hemma med 2-0. Det är att alltid svårt att utse en vinnare när 2 såna här lag möts där oddsen är så troligt jämt hos dom båda. 2.35 på vinst till IK Frej samtidigt  som Gais bjuds på 2.85 där Gais inte alls är ett lag som tillhör varken  toppen av supertettan eller bjuder på ett övertygande bortaspel. 1 vinst och 4 förluster med 7/15 i mål produktion,

Okej Hemmalaget är inte väl inte heller ett lag att räkna med denna säsongen med 1 vinst av 6 på hemmaplan men man har gjort mål i 4 av deras 6 matcher och bär upp en målskillnad på 7/8. Vilket övertygar mig att detta är 2 lag som slåss om sina 3 poäng och jag blir inte förvånad om denna matchen slutar 2-2 och jag ser ett klart spelvärde i att båda lagen göt mål till 1.70 och delar på poängen idag

 

 

Tipsa om FOTBOLL/SVERIGE/SUPERTETTAN 25/6 BÅDA GÅR FÖR MÅL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades