FOTBOLL/SVERIGE/SUPERETTAN 26/6 HÅLLER BP ÅTER IGEN?

Det finns 2 lag som vi kommer se i allsvenskan nästa år. Brommapojkarna är ett av dom lagen och låt oss lägga energi på dom idag.

Brommapojkarna  11 vinster på 13 matcher och 31-8 i målskillnad. 7 av 7 matcher på resande fot och obesegrade. Imponerande där man dessutom har gjort 19 av sina 31 mål på resande fot och bara släppt in 4.  0-4 1-3 1-3 och 0-1 är resultatet av 4 av deras 6 spelade bortamatcher.

Nu möter man ett Trelleborg på bortaplan som förvisso inte är ett dåligt lag med 3 av 6 hemma vinster och en målskillnad på  15/6 vilket tyder på att man är ett bra hemmalag och tar merparten av sina poäng på hemmaplan. Men Trelleborg är inte Brommapojkarna. Man är ett mittenlag och har varit det sedan man åkte ur allsvenskan för flera år sedan. Brommapojkarna är för bra på pappret för förlora denna matchen och statistiken på Trelleborgs hemma effektivitet borde inte vara övertygande nog när Brommapojkarna håller tätt bakåt med sina 4 insläppta av 8 möjliga.

Jag utgår från att Brommapojkarna tar ännu ett steg närmare allsvenskan och vinner denna matchen och jag tror man gör det  med 2-1. Lägger över 1.5 mål på BP till fina 1.95

Tipsa om FOTBOLL/SVERIGE/SUPERETTAN 26/6 HÅLLER BP ÅTER IGEN? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades