FOTBOLL/SVERIGE/SUPERETTAN 22/6 SOLEN SKINER I GÖTEBORG

Igår tog sig El toro till syd korea och fyllde på semester kassan för att dagen efter ta sig hela vägen till Göteborg och matchen mellan Örgryte och Degerfors. Lika intressant som att stå på 7e våningen på en roofbar i Melbourne och se ut över lysande skyskrapor. Men idag riktar vi stråkastar ljuset och samma känsla som då mot Göteborg ch deras motståndare.

Örgryte är ett bra lag hemma. inget snack om saken.7 spelade matcher 5 vinster och 2 förluster och 10 av sina totalt 14 mål har man gjort på hemmaplan. Endast 4 av sina 22 baklängesmål har man släppt in hemma.  Man går ut som favoriter i denna match där degerfors står för raka motsatsen till en fin statistik på bortaplan. 1 vinst på 7 matcher där 12 av sina 17 totala baklängesmål har kommit på bortaplan och endast 5 har man gjort framåt. Jag räknar inte med någon målfest i denna matchen men jag räknar med att strålkastarna lyser i Göteborg till Örgrytes favör och spelar en rak 1a till fina 1.90

 

Tipsa om FOTBOLL/SVERIGE/SUPERETTAN 22/6 SOLEN SKINER I GÖTEBORG till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades