FOTBOLL/SVERIGE/SUPERETTAN 10/6 ÅRETS BJUDODDS 

Detta måste vara årets bjudodds på 2.65 till en rak 2a på Falkenberg. Låt mig ta det här en gång till. IK Frej Täby näst sist i superettan efter 11 spelade omgångar med ynka 7 poäng och ännu ingen vinst på hemmaplan. Mot ett falkenberg på 5e plats i ligan som förvisso har 2 vinster, 2 oavgjorda och en förlust på resande fot. Resultat mot betydligt bättre motstånd en dagens hemmalag. En av vinsterna kom dessutom mot Gefle med 4-2. Laget som ligger en poäng under IK Frej Täby. En rak 2a spelas till ett utgångstips på 3-1 till gästerna.  Tack spelbolagen

Tipsa om FOTBOLL/SVERIGE/SUPERETTAN 10/6 ÅRETS BJUDODDS  till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades