FOTBOLL/SUPERCUP FINALEN 8/8 PRESTIGE OCH ÄRA

Matchen spelas på en neutral mark som alltid när det spelas Supercup final. Denna gången på Philip II Arena i Skopje inför 10 tusen tals tillresta och förväntansfulla fans. Sett till startelvan så mönstrar båda lagen sitt bästa manskap och det är väl svårt att bortse att Real Madrid är ett av dom bästa lagen i världen tillsammans med Juventus Barcelona och Bayern Munchen. Frågan är väl om United orkar stå emot detta stjärnfyllda lag i 90 minuter. Det får historien utvisa. Men jag ser ett helt annat United denna säsongen, och man har värvat ett par riktiga klass spelare som ger Josè Mourinho en helt annan tyngd i sitt spel än vad vi är vana att se sen SIR. Alex avgick från tronen.

En försäsong med 5 vinster och 1 uddamålsförlust mot Barcelona, lägg där till att man fick med sig 1-1 efter full tid mot Real Madrid och hade kunnat gå segrande ur den duellen om inte United orskade straff till Reals sena kvittering. Dock mönstrade inte Real sina bästa spelare den gången medans United gjorde det i första halvlek. Nu går man ut för att ta sin första titel och man kommer göra det på ett mycket diciplinerat och defensivt Josè Mourinho vis medans Real kommer gå på offensiven. Kan man stå emot? Jag säger att man kommer göra det då Reals försäsong inte har övertygat som den borde göra med förlust mot Manchester City 4-1, Barcelona 3-2 och 2 oavgjorda.

En bra match och en fantastisk inramning i Skopje väntar. Jag tror United står upp med ett oavgjort resultat efter 90 minuter. Därefter kan vad som helst hända.

SPELTIPS: UNITED ELLER OAVGJORT

ODDS: 1:85

SPELSTOPP:20:45

SPELBOLAG: UNIBET

 

Tipsa om FOTBOLL/SUPERCUP FINALEN 8/8 PRESTIGE OCH ÄRA till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades