FOTBOLL/RYSSLAND/ PREMIER LEAUGE/ 20/8 ZENIT ST PETERSBURG TAR ALLA 3 POÄNGEN

En medioker lördag där Leicester gjorde det man skulle och vann med 2-0 medans Burnley spelade sin livs fotboll mot Chelsea för att sedan gå mållösa av planen i förlust matchen mot West Bromwich.  Otippat men det gårdagens historia följs upp men en ny och vi tar en titt på den ryska ligan och matchen mellan Amkar Perm och Zenit St Petersburg. En match där bortalaget ska ses med en ordentlig chans att ta hem alla 3 poängen idag.

Man är det mest överlägsna laget i ryssland sett till dagens tabelläge och sett till vad hemmalaget står. Man står på 16 poäng efter 6 spelade omgångar, med 5 vinster, 1 oavgjord och hittills ingen förlust.Lägg där till en målskillnad på 15/3 och att man vid 28 tillfällen mot Amkar Perm  vunnit 16 av dom och spelat oavgjort 9 av dom. Endast 3 gånger har Amkar Perm vunnit på hemmaplan. Det är en tillräckligt övertygande statistik att favorisera Zenit till ännu vinst. Bortastatistiken denna säsong är:2-1-0, samtdigt som Amkar Perm inte har vunnit på 6 matcher. Man ligger tvärsist i ligan med 0 vinster, 2 oavgjorda och 4 förluster. 1/7 i målskillnad. (?). Alltså 1 mål på 6 matcher mot zenits 15…

1,57 på en Zenit vinst synas utan tvekan idag.

SPELTIPS: ZENIT ST PETERSBURG

ODDS:1,57

SPELSTOPP: 14.00

SPELBOLAG:UNIBET

 

Tipsa om FOTBOLL/RYSSLAND/ PREMIER LEAUGE/ 20/8 ZENIT ST PETERSBURG TAR ALLA 3 POÄNGEN till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades