FOTBOLL/POLEN/ EXTRAKLASA/27/8 INGENTING TALAR FÖR EN MÅLFATTIG HISTORIA

Blandad helg med många favoriter som höll men också några nederlag. Bland annat Ipswish som gjort en strålande säsong inledning men som slutade spela boll igår när Fulham kom på besök. Eller hammarby som hade förtvivlat svårt att göra mål igår mot AFC Eskilstuna när man så gott som spelade “hemma” med  7000 tillresta hammarby supportar i ryggen. Men vi får njuta av dom andra spelen som satt. Bland annat en trippel och en fyrling, Japanska Bellmare igår och Kölns mål på övertid i fredags bland annat. Vi blickar framåt och kollar in dagens spel.Har fastnat för en match i Polska ligan och den mellan Legia Warszawa och Zaglebie Lubin. 6e placerade Legia Warszawa som endast ligger 4 poäng efter Zaglebie har spelat bra.

6 matcher, 3 vinster, 1 oavgjord och 2 förluster. Målskillnad 8/6. Hemma  har man 2 vinster, 1 oavgjord och ingen förlust.  Man är dessutom utan poängtapp i sina 5 senaste matcher.  Man bär också ett psykologiskt övertag på hemmaplan mot Zaglebie Lubin då man har mött dom 29 gånger och vunnit 14 av dom. Zaglebie Lubin endast 5 och 10 har slutat oavgjort. Dessa 2 lagen har inte spelat en 0-0 match på flera år. Dom 6 senaste möterna har dessutom slutat med mål åt båda hållen vid 5 tillfällen

1-3, 2-3,2-0 1-2, 2-2, 1-3.

Zaglebie Lubin är ett mer mänskligare lag än på hemmaplan än på bortaplan. 1 vinst. 2 oavgjorda 0 förluster, 3/2 i målskillnad. Jämfört med deras hemma statistik 3 matcher, 3 vinster, 7/0.

Utgångstips 1-1 och att BLGM synas

SPELTIPS: BLGM

ODDS:1:72

SPELSTOPP:18.00

SPELBOLAG: UNIBET

 

 

Tipsa om FOTBOLL/POLEN/ EXTRAKLASA/27/8 INGENTING TALAR FÖR EN MÅLFATTIG HISTORIA till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades