FOTBOLL/PERU/ PRIMERA DIVISION / 21/7 HÅLLER STATISTIKEN ?

SPELTIPS:BLGM

ODDS:1.77

SPELTID: 20:15

SPELBOLAG: UNIBET

 

Tjusningen med att leta rekar är att man kan hitta dom mest konstiga och spelvärda oddsen på matcher aldrig skulle lägga energi på i vanliga fall. Sommar uppehållet är väl ett tydligt exempel på denna aktivitet. Men den som hittar han finner.

Vi tar oss till Peru och kollar in matchen mellan Sport Huancayo och Comerciantes Unidos och oddset 1.77 på att båda lagen gör mål. Högst troligt att det blir en repris då deras 2 tidigare matcher detta året har slutat 2-1 och 4-2. Att båda lagen inte skulle lyckas med det står i 1.98 gånger pengarna.

Sport Huancayo spelar hemma och ligger på en tredje plats i ligan efter 10 spelade omgångar och har förvisso hållt sin 0:a intakt med 4 raka segrar och 8/0 i målskillnad. Comerciantes Unidos har inte hållt sin 0:a intakt men har heller inte gått mållös från sina förutom i en. Man har 1 vinst 2 förluster och 2 oavgjorda och målskillnad 7/9 på sina 5 bortamatcher.

Vi får ta oss tillbaka till den 16e juli 2016 för att hitta en match som slutade 1-0. Annars har 1-1 5-1 4-2 2-1

Jag går på odds sättarens linje idag att båda lagen gör mål och låter dom högre makterna styra resultatet dit vi vill

 

Tipsa om FOTBOLL/PERU/ PRIMERA DIVISION / 21/7 HÅLLER STATISTIKEN ? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades